Prințul William și prințul Harry/ Profimedia
Actualitate

Prințul William și prințul Harry/ Profimedia

Ce mesaj i-a transmis prințul William fratelui său, Harry, înainte ca aceștia să se întâlnească la Londra

Prințul William și prințul Harry au uitat de supărări  în această perioadă, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. În acest moment, în Marea Britanie au loc nenumărate evenimente pentru a onora domnia regretatului monarh, iar cei doi prinți au hotărât să participe împreună. 

La sfârșitul săptămânii trecute, prințul și prințesa de Wales, alături de prințul Harry și Meghan Markle, s-au reunit, spre surprinderea tuturor, pentru a vedea omagiile florare pentru Regina Elisabeta, aduse de oamenii care au iubit-o pe suverană. Cei patru a fost văzuți plimbându-se în fața Castelului Windsor, pârând că au uitat de neînțelegerile dintre ei. Cu toate acestea, s-a aflat și mesajul pe care William i l-a trimis fratelui său înainte ca aceștia să se întâlnească. 

Prințul William și prințul Harry/ Profimedia
Prințul William și prințul Harry/ Profimedia

Potrivit publicației Mirror, prințul William i-a trimis prințului Harry un mesaj de ultimă oră, invitându-l pe el și pe soția sa, Meghan Markle, la Castelul Windsor pentru a vedea omagiile regretatei Regine și pentru a-i saluta pe cei aflați acolo. Mai mult, se pare că prințul de Wales nu a acționat la ordinul Regelui Charles al II-lea, în organizarea reuniunii surpriză cu fratele său și fosta actriță, așa cum se credea anterior. 

Citește și: Moartea reginei Elisabeta a II-a. Ce se ştie despre ultimele ore ale suveranei britanice

Fiii Regelui și soțiile lor s-au reunit public pentru prima dată de când ducii de Sussex au părăsit Regatul Unit și s-au mutat în SUA. Aceștia au fost filmați în timp ce mergeau spre Castelul Windsor, salutând mulțimea adunată în jurul omagiilor. Îmbrăcați în negru, cei patru păreau ușor nervoși când au ajuns, venind împreună cu aceeași mașină, char dacă întâlnirea s-a întâmplat la cererea prințului William. 

„S-a întâmplat foarte repede. A fost remarcabil cum Harry a acceptat, mai ales că cei doi frați nu s-au văzut în Scoția”, a declarat o sursa, relatează publicația Mirror

Prințul William și prințul Harry/ Profimedia
Prințul William și prințul Harry/ Profimedia

Deși anterior se credea că prințul William i-a trimis mesajul fratelui său la îndemnul tatălui lor, regele Charles, se pare că moștenitorul tronului a făcut acest gest din dorința proprie, trimițându-i lui Harry o ramură de măslin și un mesaj prin care îl roagă să ia parte la eveniment. 

Declarația emoționantă făcută de prințul William după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață joi, la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani. Prințul William a transmis un mesaj emoționat după moartea suveranei, mărturisind că „pentru lume a fost Regina Elisabeta, dar pentru mine, ea a fost, de asemenea, o bunică”. 

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de țară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificația domniei sale istorice. Eu, însă, am pierdut o bunică. Şi, deși voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de ințelepciunea şi reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu. Soția mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea şi sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanțe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viața lor.

Citește și: Ce titluri vor primi copiii prințului Harry, după moartea Reginei Elisabeta. Archie și Lilibet au urcat pe linia de succesiune

A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Şi a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica va fi cu adevărat reală. Îi mulțumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele şi mie. Şi îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu şi de demnitate în viața publică care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru noi toți. Bunica mea a spus că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristețea pe care o vom simți în următoarele săptămâni va fi o dovadă a iubirii pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră regină. Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil”,  a declarat William, în vârstă de 40 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri