familia regala britanica
Actualitate

Ce relație are prințul Harry cu ducesa Camilla, soția tatălui său. / Foto: Profimedia

Prințul Harry pare a nu o avea deloc la inimă pe mama lui vitregă. Adevărul despre relația dintre acesta și Camilla Parker Bowles

În urmă cu 17 ani, Camilla Parker Bowles devenea soția prințului Charles și mama vitregă a prinților William și Harry. Dacă William este mai apropiat de ducesa de Cornwall, asta și pentru că sunt mai des împreună la evenimentele de familie, Harry nu pare a fi cel mai mare fan al acesteia.

Ingrid Seward, o expertă în regalitatea britanică, a analizat relația dintre fiul cel mic al prințului Charles și Camilla Parker Bowles.

Citește și: Camilla a vorbit despre căsătoria cu prințul Charles, într-un interviu rar: „Uneori nu este ușor”. Ce activități fac mereu împreună

"Nu cred că Harry, în acest stadiu al vieții sale, este interesat să dezvolte o legătură cu mama lui vitregă. Nu cred că simte prea multă căldură pentru ea. Nu știu ce să zic despre recenta călătorie (când Harry și Meghan s-au întors în Marea Britanie la Jubileul reginei - n.r.), dar Harry a fost fericit să o accepte pe Camilla la început, dar apoi lucrurile s-au mai stricat și nu cred că are mare respect pentru ea", a declarat Seward în podcastul Save The Queen.

familia regala britanica
Prințul Charles, ducesa Camilla, prințul Harry și Meghan Markle, în 2018 / Foto: Profimedia

Comentariile lui Ingrid vin după ce Tina Brown, biografa prințesei Diana, a susținut că ducele de Sussex "nu o suportă" pe Camilla și că ar putea chiar să îi ia la țintă pe ea și pe tatăl lui în cartea sa de memorii, ceea ce ar strica și mai tare relațiile cu restul familiei. După ce a fost anunțat faptul că ducesa de Cornwall va deveni regină consoartă când Charles va urca pe tron, sentimentele lui Harry s-au transformat chiar în unele de furie.

Citește și: Prințul Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

Și Judi James, expertă în descifrarea limbajului corporal, a spus că prințul a apărut "tensionat" în preajma Camillei, în timpul aparițiilor publice de dinainte de a fi cu Meghan Markle, relatează Daily Mail.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri