printul harry si meghan markle
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry au vorbit despre familia regală / Getty Images

Prințul Harry a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

Despre prințul Harry și despre Meghan Markle s-a vorbit mult de-a lungul timpului, cei doi fiind mereu în centrul atenției. Acum, însă, ducele de Sussex a dezvăluit care a fost momentul în care a realizat că fosta actriță este ”sufletul lui pereche”.

În cadrul unui discurs pe care-l susținea la sediul Națiunilor Unite din New York, cu ocazia Zilei Internaționale a lui Nelson Mandela, prințul Harry a dezvăluit că a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche în timpul unei călătorii în Africa.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

”De când am vizitat pentru prima dat Africa, la vârsta de 13 ani, am găsit mereu speranță pe continent.”, a mărturisit prințul Harry, explicând, de asemenea, că aici a găsit pacea și vindecarea de fiecare dată.

Meghan Markle și prințul Harry

”Este locul în care m-am simțit mai aproape de mama și cel în care am căutat alinare după moartea ei. Tot aici am știut că am găsit sufletul pereche.”, a mai mărturisit Harry, referindu-se la soția sa, Meghan Markle, potrivit Page Six.

De-a lungul timpului, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Africa de două ori înainte de căsătorie iar o dată după ce au devenit soț și soție.

Cuplul a călătorit prima dată în Botswana, la scurt timp după ce au început să iasă împreună și s-au întors în 2017, când ducesa de Sussex și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: Prințul Harry a vrut să se întâlnească cu William, dar a fost refuzat. De ce n-a vrut ducele de Cambridge să stea de vorbă cu el

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2019, la St. George’s Chapel de la Castelul Windsor. În luna septembrie a aceluiași an, cu doar cinci luni înainte ca Markle să aducă pe lume primul lor copil, cei doi au plecat într-un turneu de zece zile prin Africa.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri