Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale / Profimedia Images

Prințul Harry și Meghan Markle, extrem de supărați după incidentul din NY. Nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale britanice după ce au fost implicaţi într-o "urmărire aproape catastrofală cu paparazzii" în New York, potrivit unor surse citate de Page Six.

Nici regele Charles, nici Camilla, nici prințul William și nici Kate Middleton nu au încercat să ia legătura cu prințul Harry sau cu Meghan Markle după evenimentele petrecute marți noapte.

Citește și: Reacția lui Meghan Markle atunci când a fost întreruptă în timpul unui interviu. Imaginile sunt virale

Potrivit sursei citate, ducii de Sussex au fost extrem de supărați și afectați de incidentul petrecut marți noapte, în New York, după ce au participat la ceremonia de decernare a premiilor Ms.Foundation for Women, o organizaţie pentru femei, unde Meghan a fost onorată pentru activitatea sa.

"Noaptea trecută, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini aproape catastrofală, din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi", a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului într-un comunicat citat de Reuters.

Citește și: Prințul Louis, scene drăgălașe la încoronarea regelui Charles. Fiul lui William a furat toate privirile în timpul ceremoniei de la West

"Această urmărire necruţătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi de pe şosea, pietoni şi doi ofiţeri ai NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)", susţine reprezentantul prinţului Harry.

Acest incident a avut loc în ciuda faptului că ducii de Sussex plătesc două milioane de dolari pe an pentru securitate, dar se pare că eforturile lor financiare par insuficiente.

Potrivit unor surse citate de Page Six, ducii de Sussex plătesc acest preț pentru a-și asigura protecția lor și a copiilor, a prințului Archie și a prințesei Lilibet, după ce familia regală a decis să nu le mai asigure acest serviciu.

Filmul evenimentului în care au fost implicați Meghan Markle și prințul Harry

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles. Ducesa de Sussex, într-o rochie fără mâneci

Surse din cadrul poliţiei din New York, citate de Sky News, au oferit următoarea descriere a ceea ce s-a întâmplat marţi seară: Harry şi Meghan părăsesc sala de bal Ziegfeld, însoţiţi de o pază privată, în jurul orei locale 22:00. Cuplul voia să se întoarcă la locul unde erau cazaţi, în Upper East Side. Harry şi Meghan nu au vrut ca paparazzii să ştie unde se duc, aşa că au fost conduşi pe strada 57 şi pe alte străzi timp de aproximativ o oră şi cincisprezece minute. Un vehicul al poliţiei din New York le escorta vehiculul. Soţii Sussex au fost conduşi la secţia 19 şi au stat acolo aproximativ 15 minute. Poliţia i-a ajutat pe cei doi să iasă din clădire şi s-au urcat într-o altă maşină. Au ajuns la reşedinţa lor fără a fi urmăriţi. Poliţia a recunoscut că a fost o scenă puţin haotică.

Fundaţia Ms. Foundation for Women, organizatoarea ceremoniei de decernare a premiilor în cadrul căreia Meghan a fost onorată pentru activitatea sa, nu a făcut niciun comentariu imediat. Nici Palatul Buckingham nu a făcut vreun comentariu, menţionează Reuters.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri