Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle, furioși că cei doi copii ai lor nu vor primi titlul de ”Alteța Sa Regală”

Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle vor primi în curând titluri de prinț, respectiv prințesă, însă nu și HRH (n.r His Royal Highness), în traducere ”Alteța Sa Regală”, iar această decizie i-ar fi supărat pe cei doi soți, potrivit unor surse citate de The Sun. 

Archie, în vârstă de trei ani și Lilibet, în vârstă de un an și trei luni, vor primi în curând titluri de prinț, respectiv prințesă, întrucât regele Charles a fost de acord cu acest lucru.

Citește și: Secretele longevității reginei Elisabeta a II-a. Care erau preferințelei ei în ceea ce privește alimentația

Potrivit unor surse citate de The Sun, însă, ducii de Sussex au fost furioși la aflarea veștii că cei doi copii ai lor nu vor primi și titluri de ”Alteța Sa Regală”. Aceștia consideră că decizia este nedreaptă, întrucât fiicele prințului Andrew, Beatrice și Eugenie, dețin aceste titluri, deși nu lucrează ca membri regali.

”Harry și Meghan s-au arătat îngrijorați de problema securității, însă faptul că sunt prinț și prințesă le oferă niște beneficii.”, a dezvăluit sursa respectivă pentru jurnaliștii de la The Sun.

Citește și: Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

”S-a vorbit mult în ultimele săptămâni despre acest subiect, au insistat ca Archie și Lilibet să primească titlurile de prinț și prințesă. Dar au fost furioși de faptul că nu vor primi și titlurile ”Alteța Sa Regală”, dar asta a fost înțelegerea. Vor putea fi numiți prinț și prințesă, dar nu Alteța Sa Regală, pentru că nu lucrează ca membri regali.”, a mai precizat sursa respectivă.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a murit în Scoția, la 96 de ani, înconjurată de familie / Foto: Royal Family Facebook

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri