printii william si harry, alaturi de kate middleton si meghan markle
Actualitate

Prinții William și Harry alături de soțiile lor, Kate Middleton, noua prințesă de Wales, și Meghan Markle, ducesa de Sussex. / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle nu au știut că prințesa de Wales este bolnavă de cancer. Ce au făcut imediat după anunțul teribil

Prințul Harry și Meghan Markle l-au contactat pe prințul William după anunțul teribil al lui Kate Middleton, care a dezvăluit că suferă de cancer și că a început chimioterapia.

Potrivit Daily Mail, ducii de Sussex i-au contactat pe prințul William și pe Kate Middleton aseară. Nu se știe, însă, dacă a fost vorba de un apel telefonic, video call sau vreun mesaj de susținere.

Conform sursei citate, Harry și Meghan nu știau nimic despre problema de sănătate a lui Kate, astfel că aceștia au aflat că prințesa de Wales suferă de cancer în același timp cu restul lumii.

Citește și: Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că face chimioterapie: „A venit ca un șoc uriaș”

De asemenea, surse citate de New York Post au dezvăluit că cei doi nu știau nimic despre cât de serioase sunt problemele de sănătate a lui Kate Middleton.

Anterior, ducele de Sussex a descris-o pe Kate ca „fiind sora cea mare pe care nu a avut-o”. Acest lucru se întâmpla, însă, în 2011, când ea s-a logodit cu prințul William. Ulterior, însă, relația lor s-a deteriorat, ultima lor întâlnire fiind în 2022, când a murit regina Elisabeta a II-a.

Mesajul public transmis de Meghan Markle și prințul William

Totodată, ducele şi ducesa de Sussex au transmis public un mesaj de susținere pentru Kate, în cadrul căruia  îi urează "sănătate şi vindecare" prinţesei de Wales, Catherine, după ce aceasta a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer, relatează bbc.com.

Într-un comunicat scurt, prinţul Harry şi soţia sa Meghan au precizat că speră ca prinţesa Catherine şi familia să se poată vindeca "în privat şi în linişte", potrivit News.ro. 

Catherine a declarat vineri că vestea a fost un "şoc uriaş" după "câteva luni incredibil de grele". Ea a spus că se simte "bine" şi că "devine mai puternică în fiecare zi".

Citește și: Ce spun prințul William și Kate Middleton despre teoriile conspirative care au apărut: „Sunt extrem de supărați, Will e și furios!”

Detalii despre cancer nu au fost încă dezvăluite. Palatul Kensington spune prinţesa că este încrezătoare că se va recupera complet.

Boala a fost descoperită în timpul unei operaţii abdominale în luna ianuarie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?