The Prince of Wales Meets Earthshot Finalists At Fellowship Retreat
Actualitate

Prințul William. Getty Images

Prințul William îi este recunoscător mamei sale pentru o călătorie care i-a schimbat viața: "Mi-a deschis ochii"

Prințul William a mărturisit în cadrul podcastului „Listen Up” că îi este „recunoscător” mamei sale, regretata prințesa Diana, pentru că i-a arătat „o altă parte a societății” la care nu altfel nu ar fi fost expus.

De Ziua Nasului Roșu, organizată de Comic Relief, în sprijinul combaterii sărăciei în rândul copiilor, prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre o vizită la organizația de caritate pentru persoanele fără adăpost, The Passage, în 1993, împreună cu mama și fratele său, prințul Harry, care i-a deschis ochii spre o altă realitate.

William a vorbit cu reporterii voluntari Miles și Nawshin, la podcastul organizației caritabile Groundswell.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Prințul, care este acum patronul The Passage, a spus că este îi este „recunoscător” Dianei că l-a dus acolo pentru că astfel a văzut „provocările cu care se confruntă oamenii din toate categoriile sociale”.

„Totul a început cu o vizită la The Passage cu mama mea, cu mult timp în urmă, care, cred eu, mi-a deschis ochii asupra unora dintre provocările cu care se confruntă oamenii din toate categoriile sociale. Cred că este esențial să repet asta, pentru că mulți oameni trăiesc în bule uneori și nu prea le pasă sau poate că le pasă, dar nu vor merge să privească și să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat. Și nu neapărat pentru că nu vor, ci doar pentru că nu sunt expuși. Nu văd această realitate cu adevărat sau poate nu au curiozitatea, sau poate că viețile viețile noastre sunt atât de ocupate încât nu au timp să meargă și să facă toate acestea”.

El a adăugat: „Sunt foarte recunoscător că mama m-a luat cu ea și mi-a arătat o altă parte a societății, la care probabil nu m-aș fi expus. A stârnit un interes la acea vreme, pentru că oamenii pe care i-am întâlnit au fost incredibili, erau minunați.”

„Și poveștile, deși, evident, la acea vreme, la acea vârstă pe care o aveam, nu au avut un impact atât de profund, treptat, pe măsură ce anii au trecut și interesul meu s-a adâncit în ele, am petrecut mai mult timp vorbind cu oamenii și întotdeauna m-am întors acasă inspirat și impresionat de ceea ce am auzit. Știi, povești profund tulburătoare și profund traumatizante care nu ar trebui să se întâmple niciodată...dar, la final, rămân mereu să aflu prin ce au trecut ei și cum au reușit să meargă mai departe”, a concluzionat William.

Kate Middleton și prințul William, întrecere pe biciclete într-o sală de sport. Prințesa de Wales a fost în fustă și cizme cu toc

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri