Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia

Cum o răsfață prințul William pe Kate Middleton după ce adorm copiii. Ritualul pe care cei doi îl au de foarte mulți ani

Kate Middleton a dovedit că este o femeie puternică, jonglând atât cu creșterea celor trei copii, cât și cu îndatoririle regale. Chiar dacă se descurcă de minune să facă totul singură, prințul William nu o lasă la greu, ci este acolo pentru a-i oferi suportul de care are nevoie. Mai mult, acesta chiar a inventat un ritual cu care o răsfață pe prințesa de Wales la finalul zilei. 

Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii, pe prințul George, în vârstă de nouă ani, pe prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și pe prințul Louis, în vârstă de patru ani. Kate a vorbit în nenumărate rânduri despre dificultățile de a crește trei copii, deși primește ajutor din partea bonei și a soțului ei. 

Prințesa își dorește să se implice cât poate de mult în îndatoririle regale, astfel că este mereu plecată la evenimente în care își promovează proiectele caritabile, mai ales de când a primit un nou titlu după moartea Reginei Elisabeta. William știe cât de greu este să te ocupi de toate, astfel că o ajută cu fiecare ocazie pe soția sa. 

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Un prieten apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că William o răsfață într-un mod deosebit pe Kate după ce își culcă copiii, lucru care o ajută pe prințesa de Wales să își încarce bateriile pentru următoarea zi. Potrivit sursei, odată ce copiii se află în paturile lor, William îi pregătește soției sale băutura preferată - un gin tonic.  

„William îi face în fiecare seară un gin tonic lui Kate. Cei doi au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite. Kate gestionează tot ce ține de copiii lor și este foarte implicată în fiecare activitate a acestora. William știe aceste lucruri și face orice ca ea să se relaxele la finalul zilei”, a declarat prietenul apropiat al prinților pentru People

Primul cadou pe care Kate Middleton l-a primit de la prințul William de Ziua Îndrăgostiților

Kate Middleton a împărtășit o poveste romantică de la începutul relației sale cu prințul William. În timp ce se afla într-o vizită la Piața Leeds Kirkgate din Leeds, Anglia, marți, pentru a-și promova noua companie caritabilă, prințesa a purtat o discuție interesantă cu un vânzător de flori. 

Soția prințului William s-a oprit la o tarabă din Kirkgate Market, unde florarul Neil Ashcroft i-a povestit despre afacerea lui și i-a oferit zambile în semn de apreciere și respect. Având în vedere că Ziua Îndrăgostiților este aproape, Ashcroft i-a spus prințesei: „Fără îndoială că William îți va cumpăra niște trandafiri roșii”, iar Kate a răspuns: „Nu cred că o va face”.

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când un bărbat emoționat a rugat-o să facă un selfie cu ea. Momentul s-a viralizat pe rețelele sociale

Ashcroft, care vinde flori de 32 de ani, a declarat că i-a spus prințesei că îi va face o reducere: „I-am oferit o reducere. I-am pus că îi dau un card care să anuleze TVA-ul”, înainte de a a adăuga că soția lui William „s-a comportat foarte frumos”, relatează People. 

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în aprilie 2011. Aceasta a dezvăluit în urmă cu ceva timp că primul cadou pe care l-a primit de la soțul ei de Ziua Îndrăgostiților a fost un buchet de flori și o felicitare. Mai mult, gestul a venit și ca o consolare a faptului că cei doi nu au putut petrece ziua împreună, asta pentru că William se afla în timpul unui exercițiu militar al Royal Air Force. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri