printul william si regina elisabeta a II-a
Actualitate

Prințul William și bunica lui, regina Elisabeta a II-a / Foto: Profimedia

Prințul William nu a uitat de bunica sa, în discursul ținut în cinstea tatălui lui: "Știu că este acolo sus. Ar fi fost o mamă mândră"

În timpul discursului public ținut cu ocazia încoronării regelui Charles, fiul său cel mare, prințul William, a spus că regina Elisabeta a II-a ar fi fost foarte mândră de fiul ei dacă astăzi mai era în viață.

În mijlocul unei ceremonii fastuoase, Charles şi soţia sa, Camilla, au fost încoronaţi sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey din Londra, în cadrul celui mai mare eveniment ceremonial din ultimii 70 de ani din Marea Britanie.

Charles şi Camilla şi alţi înalţi membri ai familiei regale s-au alăturat a doua zi unui public de 20.000 de persoane şi invitaţi la ''Concertul Încoronării'', la Palatul Windsor.

Citește și: Ce a făcut Meghan Markle după ce a lipsit de la ceremonia de încoronare a regelui Charles. Imaginile sunt virale

''Aşa cum a spus bunica mea când a fost încoronată, încoronările sunt o declaraţie a speranţelor noastre pentru viitor. Şi ştiu că ea este acolo sus, veghind cu dragoste asupra noastră. Ar fi fost o mamă foarte mândră'', a spus moştenitorul lui Charles, William, în discursul rostit la concert.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat cântăreţii Lionel Richie, Katy Perry şi Andrea Bocelli, grupul pop Take That şi pianistul Lang Lang, scrie Agerpres.

Charles a fost arătat fluturând un mini-drapel al Uniunii din loja regală şi râzând la glume, inclusiv la una în care Charles, un pictor pasionat, a fost numit "artist cunoscut anterior sub numele de Prinţ".

Citește și: “Nu putem fi niciodată la timp”. Ce s-a citit pe buzele regelui Charles al III-lea înainte de ceremonia încoronării

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?