prințul William
Actualitate

Prințul William / Foto: Profimedia

Prințul William și comentariul făcut la momentul nepotrivit, după ce Kate și-a editat poza: "Soția mea e cea cu simț artistic"

Prințul William a făcut o vizită într-o comunitate de tineri din vestul Londrei. S-a angrenat în competiții sportive cu ei, de biliard și aruncări la coș, dar când a venit vorba de activități creative, nu s-a descurcat la fel de bine.

Prințul de Wales a stârnit hohote de râs când a fost pus în fața unei provocări aparent simple: să decoreze biscuiți alături de o gașcă de copii. Comentariul pe care acesta l-a făcut a ridicat sprâncene în rândul asistenței, având în vedere cele întâmplate recent în familia sa, cu poza editată de Kate. "Soția mea e cea cu simț artistic. Până și copiii mei sunt mai talentați decât mine", a spus el. Imediat, presa britanică a făcut o legătură nefericită pentru William și Kate cu încercarea ei de a edita o poză pe care a postat-o pe Instagram de Ziua Mamei.

Citește și: Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate a prințesei: „Există un motiv pentru care nu vorbește”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soția lui William a fost criticată după ce și-a cerut scuze pentru că a modificat imaginea în care apare alături de cei trei copii ai ei.  Și-a asumat vina, spunând că, din postura de fotograf amator, uneori, se joacă și în programele de editare. 

„Ca mulți fotografi amatori, ocazional experimentez și editarea. Îmi pare rău pentru orice confuzie pe care a creat-o fotografia de familie distribuită ieri. Sper că toți ați avut o Zi a Mamei foarte fericită”, a fost mesajul transmis de Kate. 

Misterul în jurul soției prințului William și a adevăratei ei stări de sănătate continuă să planeze ca o umbră asupra membrilor familiei regale și asupra informațiilor pe care sunt suspectați că le ascund.

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?