Kate Middleton
Divertisment

Kate Middleton / Profimedia Images

Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

A trecut o săptămână de când Kate Middleton a fost externată din spital, la două săptămâni de când a fost supusă unei operații abdominale, iar acum ies la iveală noi detalii despre aceasta.

Potrivit Page Six, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, este entuziasmată să fie acasă alături de copiii ei, însă motivul pentru care aceasta a fost supusă unei operații care a necesitat două săptămâni de spitalizare rămâne un mister.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Potrivit sursei citate, nici cei mai apropiați angajați ai lui Kate Middleton nu au știut ce se întâmplă cu aceasta, întrucât ea și prințul William și-au dorit intimitate în această perioadă dificilă.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Prințesa de Wales nu a fost vizitată de copiii ei și ai prințului William în perioada în care a fost internată, dar aceasta ar fi vorbit cu prințesa Charlotte și cu prinții George și Louis pe FaceTime.

Citește și: Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

Oficialii de la Palatul Kensington, revoltați după ce s-a spus că prințesa de Wales a fost în comă

Oficialii de la Palatul Kensington au fost revoltați de toate dezvăluirile făcute într-o emisiune TV din Spania, în cadrul căreia s-a vorbit despre starea de sănătate a prințesei de Wales, spunându-se că „a fost în comă” ori că „a fost în mare pericol” după operația abdominală suferită la mijlocul lunii ianuarie.

Jurnalista Concha Calleja a susținut că medicii au fost nevoiți să acționeze rapid „pentru a-i salva viața prințesei de Wales”, aceste declarații fiind făcute cu câteva zile înainte de externarea lui Kate Middleton.

Scriitoarea în vârstă de 59 de ani, prezentată în cadrul emisiunii ca expert pe familia regală, a declarat că medicii au fost nevoiți să ia măsuri drastice pentru a o salva pe Middleton, aceasta aflându-se o perioadă în comă indusă.

Citește și: Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată, la 14 zile de la operație: „Face progrese!”

„Au fost complicații serioase la care nu s-au așteptat pentru că operația a mers bine. Probleme au apărut post-operator” a declarat ea, potrivit sursei citate.

„Este o prostie totală", a declarat o sursă pentru The Telegraph, adăugând: "Jurnalista respectivă nu a depus niciun efort pentru a verifica respectivele informații cu cineva”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: De ce a dezvăluit regele Charles boala de care suferă, dar Kate Middleton, nu

În urmă cu o săptămână, reprezentanții Palatului Kensington au transmis o declarație, precizând că soția prințului William se recuperează acasă și face progrese.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!” 

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, unde va continua recuperarea după operație. Face progrese”, au transmis aceștia, adăugând: „Prințul și prințesa își doresc să mulțumească întregii echipe de la The London Clinic, în special asistentelor dedicate, care au îngrijit-o așa cum avea nevoie. Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele primite din toate colțurile lumii”.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital în urmă cu 14 zile, pe 16 ianuarie, când a suferit „o operație abdominală planificată”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri