Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia
Actualitate

Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia / Profimedia Images

Răsturnare de situație. Wolfgang Porsche s-ar fi mutat deja cu noua parteneră, deși fosta soție e grav bolnavă

Vestea că miliardarul Wolfgang Porsche, în vârstă de 79 de ani, divorțează de cea de-a treia soție a surprins pe toată lumea, însă acum ies la iveală noi detalii, și anume că s-ar fi mutat cu un model.

Dacă inițial s-a spus că Wolfgang Porsche a decis să divorțeze de Claudia, în vârstă de 74 de ani, din cauza schimbărilor de comportament provocate de demență, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani, acum apar noi detalii.

Potrivit Daily Mail, omul de afaceri ar fi pus capăt căsniciei după ce ar fi devenit tot mai apropiat de prietena lui de 25 de ani, Gabriele Prinzessin zu Leiningen. Mai mult de atât, se pare că acesta s-ar fi mutat deja cu fostul model, în vârstă de 59 de ani, care îi este deja parteneră de viață.

Gabriele Prinzessin zu Leiningen

În plus, cei doi s-ar fi bucurat de o vacanță în Maldive, în luna ianuarie.

Conform sursei citate, decizia de a se muta împreună a venit din dorința de a evita să petreacă timp departe unul de celălalt, după cum le-a dezvăluit fostul model unor prieteni apropiați.

Deocamdată nu se știe însă dacă aceștia s-au mutat în casa lui din Zell am See, Austria ori în vila fostuluii model din Munich.

Wolfgang Porsche și Claudia divorțează după trei ani de căsnicie

În vârstă de 79 de ani, magnatul a decis să divorțeze după ce s-a arătat nemulțumit că problemele de sănătate ale Claudiei i-au provocat schimbări de personalitate.

Surse citate apropiate celor doi au dezvăluit, potrivit Mirror, că boala de care suferă femeia, o formă de demență, a făcut imposibil traiul împreună.

Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia

Wolfgang și Claudia au fost împreună din 2007, iar în 2019 s-au căsătorit. Magnatul ar avea o avere estimată la 20 de miliarde de euro.

Citește și: Andrei Aradits, dezvăluire neașteptată: ”Am divorțat!” El și partenera lui erau căsătoriți de 17 ani și au împreună un copil

Claudia, care este și bunică, trăiește în prezent într-o locuință situată aproape de fiica ei și are patru îngrijoare care se ocupă de ea. Potrivit sursei citate, aceasta nu se poate deplasa fără ajutor de câteva luni, iar problemele de sănătate de natură psihică au evoluat rapid. 

Wolfgang Porsche și soția lui, Claudia

Wolfgand Porsche a mai fost căsătorit de două ori și are patru copii, un fiu și o fiică din primul mariaj, precum și alți doi băieți din a doua căsătorie, cu  Susanne Bresser, de care s-a despărțit în 2008.

Născut în Austria, Wolfgang este cel mai mic fiu al lui Ferry Porsche, cel care a înființat marca sport din Stuttgart, în 1930. În calitate de membru al consiliului de supraveghere, el a jucat un rol-cheie în dezvoltarea Porsche.

Citește și: Cum arată Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Tânăra are 24 de ani și este model

Etichete: wolfgang porsche

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?