Ea e tânăra care s-a căsătorit la 18 ani
Actualitate

Ea e tânăra care s-a căsătorit la 18 ani / Captură video TikTok

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

O femeie a fost criticată dur de utilizatorii de internet după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani. Ea nu s-a lăsat, însă, impresionată de comentariile celor care i-au spus că „era prea tânără”, așa că le-a oferit un răspuns.

@crystalconnors_17x

 

♬ original sound - cati.jimenez.soto.fo

Crystal Connors, o tânără din Regatul Unit, a postat un clip pe TikTok, în care apare cântând piesa „Wedding March”. Astfel, ea și-a dorit să le ofere o replică celor care i-au reproșat că era prea tânără când s-a căsătorit cu Michael, ea susținând că sunt doar „invidioși”, potrivit Daily Mail.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

De asemenea, într-un alt videoclip postat pe TikTok, ea a vorbit despre decizia de a se căsători la o vârstă atât de fragedă.

@crystalconnors_17x

Loved it 🤍🕊️

♬ original sound - Marielle James

„Pentru că atunci când știi, pur și simplu știi”, a scris ea peste o imagine în care apare alături de partenerul ei.

O tânără s-a căsătorit la doar 18 ani

În plus, ea are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, despre care spune că nu este doar sufletul ei pereche, ci și cel mai bun prieten.

Cei doi sunt împreună de doi ani, însă tânăra susține că timpul a trecut extrem de repede și li se pare că se cunosc de foarte mult timp.

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

„Parcă ieri ne-am cunoscut. Sper să fim împreună pentru totdeauna, dragostea mea!”, mai scrie ea în dreptul unui videoclip, potrivit The Sun.

Evident, utilizatorii de internet au reacționat, unii dintre ei criticând-o dur: „Ești prea tânără, nu ar fi trebuit să te căsătorești!”

„Sunt gelos pe soțul tău!”, „Ești absolut superbă!”, „Ești atât de frumoasă, sper să ai o zi frumoasă!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de utilizatorii de internet.

Etichete: nunta , mireasa

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?