Nice,Pleasant,Couple,Talking,To,Each,Other
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Reacții furibunde după ce o femeie a dezvăluit că partenerul ei vrea să plece în vacanță cu prietenii de ziua lui

O femeie, mama unui copil, a povestit, într-o postare făcută pe un grup de Facebook, că partenerul ei și-a exprimat dorința de a pleca în vacanță cu niște prieteni, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a cerut sfaturi pe rețelele sociale, mărturind că nu rezonează deloc cu această idee.

Bărbatul, care se pregătește să împlinească 40 de ani, a vrut să-și sărbătorească ziua de naștere alături de niște prieteni. Partenera lui, însă, s-a arătat deranjată de situație, mai ales că pe ea nu a dus-o într-o escapadă de foarte mult timp. În plus, ea susține că a găsit mesaje în care flirta cu niște colege.

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, declarații despre relația fotbalistului cu fiicele sale, la doi ani de la divorț: “Nu e indiferent”

”Partenerul meu împlinește 40 de ani în mai. Vrea să plece cu băieții pentru a-și sărbători ziua de naștere, iar cu noi, cu mine și cu fiica noastră, să facă altceva acasă.”, a dezvăluit ea. 

”Nu sunt în regulă cu această situație pentru că pe mine și pe fiica noastră nu ne-a dus niciodată într-o vacanță”, a scris ea pe rețelele sociale, iar numeroși internauți au reacționat: ”Dacă nu există încredere, ar trebui să pleci. Nu trebuie să fii cu el de dragul fiicei voastre!”

”Nu, nu aruncați cu pietre, însă mie mi se pare un semnal de alarmă. Da, e în regulă să-și dorească să iasă cu prietenii, dar să facă din asta o prioritate, spre deosebire de familie, e complet greșit”, ”I-aș spune să plece și să nu se mai întoarcă. E simplu ca bună ziua!”, a mai spus cineva.

Citește și: Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

”Spune-i să se bucure de vacanță și de viață, pentru că tu nu vei mai fi acasă când se va întoarce. Nu-ți irosi timpul, dacă nu mai există încredere, pleacă. E pentru binele tău!”, i-a mai spus cineva.

Etichete: sotie , reacții , dezbatere

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri