banel nicolita si fosta sotie
Actualitate

Bănel Nicoliță și Cristina, femeia care i-a dăruit două fetițe, au divorțat după șase ani de mariaj. / Foto: arhivă personală

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, declarații despre relația fotbalistului cu fiicele sale, la doi ani de la divorț: "Nu e indiferent"

După un mariaj de șase ani, Bănel Nicoliță și femeia care îi devenise soție au divorțat în 2020. Aceștia au împreună două fetițe, iar acum, la doi ani de la momentul despărțirii, fosta parteneră a sportivului a făcut câteva declarații despre relația acestuia cu fiicele lui.

Fostul fotbalist și Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, dar șase ani mai târziu, au decis să pornească pe drumuri separate. Deși fetițele au rămas în grija mamei, Bănel nu uită de ele, iar acum, fosta soție spune că au o relație civilizată și că acesta le vizitează și le plătește pensie alimentară.

Citește și: Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

banel nicolita si fetitele lui
Bănel Nicoliță are două fetițe cu fosta soție. / Foto: Facebook

"Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere", a declarat fosta soție a lui Bănel Nicoliță pentru click.ro.

Citește și: Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

De ce a ajuns la divorț Bănel Nicoliță

Problemele în căsnicie au apărut după ce Bănel a investit o mulțime de bani în echipa de fotbal din localitatea sa natală, CS Făurei, proiect care a eșuat și l-a lăsat și fără familie. 

"Regretul pe care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat două miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la trei luni, la șase luni, la nouă luni. Păi două luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ! Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubeam fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva", a povestit Nicoliță în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook, arhivă personală

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri