Regele Charles
Actualitate

Regele Charles / Profimedia Images

Regele Charles, detalii inedite despre cererea în căsătorie adresată de William lui Kate. Locul special în care s-au logodit cei doi

Regele Charles, care se află într-o vizită în Kenya, fiind însoțit de regina consoartă Camilla, a oferit detalii inedite despre modul în care prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton.

Regele Charles și Camilla se află într-o vizită în Kenya, iar de curând acesta a participat la un eveniment unde a oferit detalii inedite, în încercarea de a arăta cât de apropiați sunt membri familiei regale de această țară africană.

„Aici s-a întâmplat, în fața Muntelui Kenya, fiul meu, prințul de Wales, a cerut-o în căsătorie pe soția lui, acum nora mea”, a mărturisit Charles, amintindu-și despre evenimentul din 2010.

Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia
Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia
Samanthe Pynn e pasionată de Vânătoarea de case. Hai cu ea pe DIGI Life și Digi Online, să vezi ce exemplare îi atrag atenția, azi de la 16:35.

Citește și: Povestea inelului pe care regele Charles îl poartă de zeci de ani pe degetul mic. L-a primit de la mama lui, regina Elisabeta a II-a

Vestea privind logodna celor doi a fost dată publicității câteva săptămâni mai târziu, când Kate și William au oferit un interviu în cadrul căruia au vorbit despre momentul inedit.

Așa cum știe orice bărbat, ai nevoie de puțină motivație pentru a face asta”, spunea atunci prințul William, care a adăugat: „Am plănuit totul, iar apoi mi s-a părut că este foarte bine să fac asta în Africa. A fost frumos”.

Chiar dacă erau colegi și formau deja un cuplu de câțiva ani când s-a întâmplat, cererea în căsătorie a surprins-o pe Kate: „A fost un șoc total”, a spus ea, mărturind, de asemnea, că a fost o cerere în căsătorie romantică.

Citește și: Motivul pentru care prințul William nu s-a înclinat în fața reginei Camilla. Moștenitorul tronului a încălcat protocolul regal

„Continentul african ocupă un loc special în inima mea”, a mai dezvăluit William, în cadrul unui interviu acordat în 2020, când a fost întrebat de ce a ales această țară: „Este locul în care tata ne-a dus pe mine și pe fratele meu la scurt timp după moartea mamei. Iar atunci când am decis să o cer în căsătorie pe Catherine m-am gândit că nu există alt loc mai bun decât Kenya pentru a îngenunchea”.

Prințul William și Kate, amândoi în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în aprilie 2011 și au împreună trei copii: George, de zece ani, prințesa Charlotte, de opt ani și prințul Louis, de cinci ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri