Gala Dinner For Colombian President - Madrid
Actualitate

Regina Letizia a Spaniei. Profimedia

Regina în roșu. Letizia a fermecat privirile într-o rochie superbă, la o gală pe care a găzduit-o la palatul regal din Madrid

„Lady in red”. Regina Letizia a Spaniei a încântat toate privirile la o cină de stat, pe care a găzduit-o împreună cu soțul ei, regele Felipe, în onoarea cuplului prezidențial din Columbia, Gustavo Petro și Verónica Alcocer.

Letizia a arătat impecabil într-o superbă rochie roșie din satin care i-a îmbrățișat perfect silueta subțire. Regina a combinat ținuta de gală cu o diademă florală strălucitoare și cercei simpli cu diamante și a optat pentru un machiaj plin de glam.

Citește și: Viaţa Camillei, prima regină consoartă divorţată din Regatul Unit, în zece date cheie. Fostul ei soț va fi prezent la încoronare

Spanish Royals host a gala dinner for the President of Colombia and his wife, Madrid, Spain - 03 May 2023
Regina Letizia a Spaniei. Profimedia
Gala Dinner For Colombian President - Madrid
Regina Letizia a Spaniei. Profimedia
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Între timp, regele Felipe al VI-lea, în vârstă de 50 de ani, a arăta elegant într-un costum negru cu papion alb și cu medaliile sale expuse cu mândrie.

Prima Doamnă a Columbiei, Verónica Alcocer, a fost grațioasă într-o rochie albastru-safir, cu decolteu în V. Soțul său și-a asortat ținuta cu a ei, purtând un costum bleumarin și o cravată vișinie.

Anterior, Letizia a îmbrăcat o rochie albă din dantelă, pentru a-și întâmpina oaspeții pe treptele Palatului Zarzuela din capitala Spaniei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri