regina letizia a spaniei
Actualitate

Regina Letizia, simplă și elegantă la ceremonia de închidere a Festivalului de Film din Mallorca. / Foto: Profimedia

Regina Letizia, rafinată și într-o ținută de 440 de lei. A pus pe ea cea mai simplă rochie neagră din garderobă și a renunțat la tocuri

Regina Letizia este urmărită cu interes la fiecare ieșire în spațiul public, mulți dintre admiratorii săi întrebându-se cu ce se mai îmbracă fosta jurnalistă considerată una dintre cele mai stilate membre ale unei familii regale. Pentru ceremonia de închidere a Festivalului de Film Atlantida din Mallorca, aceasta a apărut fără soț și fără cele două fiice ale sale, dar a impresionat cu ținuta simplă și elegantă, care a costat 89 de euro (440 de lei.)

Citește și: Regina Letizia și fiicele ei, un trio plin de stil. Îmbrăcate în culori tari, având aceeași înălțime și siluetă, au părut surori

regina letizia a spaniei
Regina Letizia a Spaniei, simplă și rafinată / Foto: Profimedia

Letizia a Spaniei nu a vrut să acapareze atenția de la laureații serii, așa că a decis să pună pe ea cea mai simplă rochie din garderobă, produsă de un brand suedez. Ținuta i-a venit de minune și i-a adus numai laude, mai ales că a asortat-o, deloc pretențios, cu sandale de vară fără toc, o geantă plic de la un magazin mass market și bijuterii minimaliste.

Regina Letizia, rochie de 440 de lei la un eveniment

regina letizia a spaniei
Regina Letizia a Spaniei, simplă și rafinată / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Bronzată și zveltă, bruneta a fost frumos îmbrăcată de rochia din satin pe care presa internațională a găsit-o rapid pe site-urile de modă la prețul de 89 de euro (440 de lei). Sandalele alese de Letizia nu sunt la prima purtare, fiind de mult în dulapul soției regelui Felipe al VI-lea. Aceasta a mai fost văzută încălțată cu ele în 2014.

rochie letizia
Rochia reginei Letizia costă 89 de euro, dar este sold out.

Letizia i-a oferit un premiu pentru întreaga carieră actriței franceze Isabelle Huppert, care s-a îmbrăcat în alb din cap până-n picioare. 

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și:Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment în Madrid. Cum arată ținuta din piele cu care a atras toate privirile

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?