regina letizia a spaniei
Actualitate

Regina Letizia a Spaniei este cunoscută și pentru stilul vestimentar elegant. / Foto: Profimedia

Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Regina Letizia a Spaniei este considerată una dintre cele mai stilate membre ale unei familii regale. Fosta jurnalistă îmbină cu succes piese scumpe de designer cu unele care se găsesc și în centrele comerciale obișnuite și care ajung în garderoba femeilor din toată lumea. 

Prezentă la gala unde oferă anual premii în onoarea promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități, regina Letizia s-a aflat într-o încurcătură vestimentară din care a ieșit cu grație și cu zâmbetul pe buze: una dintre invitatele premiate era îmbrăcată în aceeași rochie pe care o avea și ea.

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, în rochia soacrei sale. Piesa cu o vechime de peste 40 de ani i-a venit ca turnată

regina letizia a spaniei
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Dacă multe femei ar considera că apariția la un eveniment îmbrăcate cu o ținută identică cu a unei alte invitate ar fi un capăt de țară, regina Letizia a reacționat cu eleganță când i-a oferit un premiu Inmaculadei Vivas Teson, care a purtat aceeași rochie pe care o avea și soția regelui Felipe al VI-lea pe ea.

O profesoară de Drept Civil, invitată la evenimentul de la Madrid, a primit o diplomă din mâinile reginei Letizia, pentru munca ei de cercetare. Când a urcat pe scenă, a izbucnit în râs și la fel a făcut și soția regelui Felipe al Spaniei. Cele două erau îmbrăcate în același model de rochie în alb și negru, care se găsește și în magazinele din România și costă 270 de lei.

rochia purtata de regina letizia

Citește și: Fiicele reginei Letizia a Spaniei i-au moștenit grația. Leonor și Sofia, două adolescente superbe

Letizia nu a părut încurcată sau stânjenită de ceea ce ar putea fi considerată o gafă vestimentară, ci pur și simplu a râs alături de restul sălii  și de "geamăna" ei, pe care a și îmbrățișat-o. Regina a plusat la capitolul accesorizare, cu cercei, pantofi și geantă de la branduri mari.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și:Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil la un eveniment în Madrid. Cum arată ținuta din piele cu care a atras toate privirile

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri