matilda eriksson
Actualitate

Matilda s-a căsătorit cu fratele ei vitreg. / Foto: captură TikTok

S-a căsătorit cu fratele vitreg, încurajată chiar de mama ei. Povestea de iubire a unor tineri, judecată și de prieteni

Matilda Eriksson, o tânără de 23 de ani din Finlanda, s-a căsătorit cu fratele ei vitreg, care a intrat în familia sa în 2019, când mama ei s-a căsătorit cu tatăl acestuia.

Matilda și Samuli au început o relație acum un an și s-au și căsătorit deja. Povestea lor de iubirea a fost întâmpinată cu scepticism și critici chiar și de prietenii lor, dar cea care i-a încurajat a fost chiar mama fetei.

Citește și: Cine e bărbatul cu 22 de ani mai tânăr, care se iubește de 9 ani cu soprana Angela Gheorghiu. “Mi-ai arătat ce e dragostea adevărată”

@matildae1 #duetto käyttäjän @Natalie Kahl kanssa #Stitch 😘😘 okay this is the last one I promise, I just love making these and I have so so many of them😂😂😂 &lt3 #fyp #foryou #comedy #trending ♬ original sound - Natalie Kahl

Nu credea niciodată că se va mărita, dar când l-a întâlnit pe Samuli și-a schimbat părerea. Părinții lor au făcut nunta în 2019, iar cei doi tineri au devenit imediat prieteni, relație ce s-a dezvoltat, treptat, în una de iubire. La ziua de naștere a mamei Matildei, Samuli i-a furat un sărut. "Am răspuns cu pasiune. Ne-a luat două săptămâni să începem să ne vedem și apoi ne-am mutat împreună imediat. Ni s-a părut natural", a povestit Matilda pe TikTok. Aceasta a recunoscut că la început a fost confuză în privința sentimentelor ei și s-a temut în legătură cu ce avea lumea să spună.

@matildae1 He finally lost it #foryou #viral #help #fyp #tiktok ♬ original sound - KDUB🤠

"Unii dintre prietenii noștri au fost neîncrezători și chiar ne-au judecat. Cred că asta s-a întâmplat pentru că-l numeam iubit pe cel căruia obișnuiasm să-i spun frate vitreg", a mai recunoscut tânăra. A avut parte de sprijinul mamei, care a încurajat-o să-și urmeze inima și să ignore părerile prietenilor.

@matildae1 Vastaus käyttäjälle @Jacqueline Aaaand I am definitely not a professional sewer or professional anything so please be nice😂😂 #wedding ♬ Wedding - Metrow Ar

Citește și: O fată de 18 ani a avut parte de șocul vieții sale când s-a uitat în albumul foto al iubitului ei. Povestea a devenit virală pe TikTok

La câteva luni de când au început o relație, Matilda și Samuli au început să se intereseze dacă ar fi legală o căsătorie între ei. În 2021 s-au logodit, iar în martie 2022 au devenit soț și soție, scrie Daily Mail.

Foto: TikTok, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri