Ei s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut pe Youtube
Actualitate

Ei s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut pe Youtube / Instagram

S-au cunoscut pe Youtube și s-au căsătorit trei luni mai târziu. Tânăra, în culmea fericirii: ”Dragostea nu ține cont de vârstă!”

Doi parteneri de viață între care există o diferență de vârstă de 28 de ani au vorbit despre motivele pentru care au ales să se căsătorească la doar trei luni după ce s-au cunoscut pe Youtube, timp în care s-au văzut față în față de doar trei ori.

Sarah Henderson are doar 26 de ani și este originară din Ann Arbor, Michigan. Soțul ei, Darin, în vârstă de 54 de ani, este din Kansas, Missouri, SUA și s-au cunoscut în timpul pandemiei de coronavirus, prin intermediul platformei Youtube.

Citește și: Shakira o învinuiește pe mama lui Pique pentru cea mai mare greșeală din viața sa: “Soacră, nu o să-ți mai urmez niciodată sfaturile”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Amândoi dețin canale de Youtube, ea unul în care vorbește despre dezvoltarea personală, el - unul despre câini, iar din momentul în care s-au cunoscut până când s-au căsătorit n-a fost decât un pas.

”Ne-am cunoscut într-un mod întâmplător. Amândoi ne-am deschis canale pe Youtube cam în aceeași perioadă. Ne-am cunoscut pe Youtube și am devenit prieteni.”, a povestit Sarah, potrivit Daily Mail.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Darin a fost cel care a inițiat o conversație după ce Sarah i-a lăsat un comentariu în dreptul clipului pe care-l postase. Ulterior, ei au început să vorbească ore în șir, iar apoi au decis să se căsătorească. Nu le-a păsat nici de faptul că trecuseră doar trei luni de când se cunoscuseră și nici că în această perioadă s-au văzut de trei ori.

”Am vorbit despre muzică, politică, religie, animale, poezie și ne-am dat seama că avem multe în comun. Vorbeam în fiecare zi, ore în șir.”, a povestit Sarah, care a mărturisit că s-a îndrăgostit rapid de Darin, în ciuda faptului că i-ar putea fi tată.

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

Sarah și Darin, între care există o diferență de vârstă de 28 de ani, s-au întâlnit pentru prima oară în noiembrie 2020, când el a condus până în Michigan. Ulterior, s-au întâlnit în decembrie, când s-au logodit, iar în ianuarie s-au căsătorit. Acum, ea locuiește în Missouri și susține că n-ar putea fi mai fericită.

”Unii oamenii ne-au spus că relația nu va funcționa, că Darin va îmbătrâni și voi fi nevoită să-l îngrijesc ori că va muri și mă va lăsa singură, însă lucrurile acelea se pot întâmpla în orice relație.”, a povestit Sarah.

”Dragostea adevărată nu ține cont de vârstă, de rasă, de religie, gen ori de diferențele politice. Dragostea e dragoste.”, a mai spus ea, mărturisind, de asemenea, că plănuiesc să se bucure din plin de fiecare moment petrecut împreună.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri