Shakira
Divertisment

Shakira, Foto: Profimedia

Shakira o învinuiește pe mama lui Pique pentru cea mai mare greșeală din viața sa: "Soacră, nu o să-ți mai urmez niciodată sfaturile"

Când vine vorba de alegerile vestimentare, Shakira este un adevărat cameleon, care nu refuză niciodată o transformare nouă. Acest lucru s-a văzut și de-a lungul carierei sale, artista având o serie de tunsori și culori de păr diferite, iar costumele de scene au furat întotdeauna atenția publicului. Cu toate aceastea, exista un look pe care îl consideră un eșec total, și pe care îl atribuite sfatului primit de la soacra sa.

Într-un interviu pentru British Vogue, Shakira a anlizat 19 look-uri purtate de-a lungul timpului, iar unul dintre ele i-a atras în mod special atenția. Este vorba de tunsoarea bob, blondă pe care a purtat-o atunci când a fost onorată de Ministerul Culturii din Franța în 2012.

Citește și: Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani. Actrița dezvăluie în ce constau mesele ei dintr-o zi

"Cea mai mare greșeală din viața mea. Soacră, nu o -ți mai urmez niciodată sfaturile în materie de estetică", a spus Shakira despre tunsoare, devzaluind mama lui Pique a fost cea care i-a recomandat -și tundă părul scurt, deoarece ar fi fost foarte deteriorat.

Continuând analize ținuta, Shakira a vorbit și despre rochia purtată, care a fost creată de regretatul designer Azzedine Alaïa.

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

"Să se odihnească în pace. Îmi îmi amintesc cu drag de el pentru că era un prieten grozav. Și mereu mă rezolva de fiecare dată când aveam un eveniment, deoarece hainele sunt un subiect dificil pentru mine. El m-a ghicit. Și, ei bine, încă mai fac asta oameni de la Alaïa. Îl respect foarte mult. Stilul său s-a potrivit întotdeauna cu silueta feminină, cu o femeie care nu este foarte înaltă, așa că mi s-au potrivit întotdeauna. Este păcat de tunsoarea mea, soacră. "

Etichete: shakira , tunsoare , stil

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri