gemenii bogdanoff
Actualitate

Gemenii Bogdanoff, în octombrie 2021/ Foto: Profimedia

Secretele gemenilor care au murit la șase zile diferență. Frații Bogdanoff, viață la castel, operații estetice și relații controversate

Igor și Grichka Bogdanoff, cei mai cunoscuți gemeni din Franța, care au murit la șase zile distanță unul de celălalt, au avut vieți demne de un roman.

Fraţii Bogdanoff, cei mai cunoscuți gemeni din Franţa, faimoși pentru că au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului ştiinţifico-fantastic din Hexagon, au murit la şase zile diferenţă, la vârsta de 72 de ani.

Gemenii, descendenţi ai aristocraţiei austriece și germane, au devenit faimoşi în Franţa în calitate de gazde ale programului de science fiction 'Temps X', difuzat între 1979 şi 1987.

Citește și: Madonna, ca o puștoaică la 63 de ani. Ținuta îmbrăcată de artistă i-a adus numeroase critici: ”Ai o vârstă, poartă-te ca atare!”

Igor și Grichka au avut origini nobile, însă în ciuda acestui prestigiu de care s-au bucurat, familia lor a fost implicată în scandaluri. Bunica lor, membră a respectatei familii Kolowrat din Boemia, a stârnit un adevărat scandal în înalta societate când a rămas însărcinată cu un bărbat care nu-i era soț, afro-americanul Roland Hayes, de profesie tenor, cel care avea să devină bunicul gemenilor. Frații Bogdanoff au crescut într-un castel din vestul Franței și au fost introduși în lumea entertainmentului chiar de bunicul lor.

Operații estetice sau o afecțiune rară?

gemenii bogdanoff

În anii '80 și-au pus în practică pasiunea pentru lumea intergalactică. 'Rayons X', din 2002 până în 2007, şi 'A deux pas du futur', între 2010 şi 2011, au fost alte două emisiuni pe care le-au realizat. Una dintre ultimele lor apariții tv a fost în 2020.

Nu au recunoscut niciodată operațiile estetice pe care și le-au făcut, deși aceștia arătau diferit de la an la an. Se crede că aceste intervenții au început în 1990. În 2010, în presă au apărut informații privind numeroasele implanturi pe care Igor și Grichka le-au suferit la nivelul pomeților și al bărbiei. Fanii lor au pus această schimbare de înfățișare și pe seama unei boli numite acromegalie (o tulburare hormonală a organismului, care apare atunci când glanda hipofiză din creier produce o cantitate crescută de STH -hormon de creștere, ce duce la dezvoltarea accelerată a oaselor mâinilor, picioarelor și feței - n.r. ), despre care însă cei doi nu au menționat niciodată.

Citește și: Cum arată Lucelia Santos la vârsta de 64 de ani. „Sclava Isaura” și-a păstrat frumusețea care a cucerit o lume întreagă

Viața amoroasă a fraților Bogdanoff

Igor Bogdanoff și Julie Jardon

În ceea ce privește viețile lor amoroase, gemenii au ales să le trăiască în mod diferit. În timp ce Grichka a fost mai discret în această privință, Igor a stârnit câteva controverse. Acum cinci ani, deși avea peste 65 de ani, Igor începuse o relație cu Julie Jardon, o studentă de 23 de ani. Mai mult, după despărțire, acesta a fost arestat pentru că ar fi pătruns prin efracție în casa tinerei, scriu cei de la Daily Star. Igor a fost căsătorit de două ori și avea șase copii.

Probleme cu legea și decesul survenit la șase zile diferență unul de celălalat

În iunie 2018, frații Bogdanoff i au fost acuzaţi de înşelăciune împotriva unui milionar, suspectaţi că au profitat de vulnerabilitatea unui bărbat de 54 de ani, care s-a sinucis în luna august a acelui an. Procesul lor era programat la Tribunalul corecţional din Paris luna aceasta, potrivit ziarului Le Monde.

Deşi familia nu a vrut să comenteze cauza deceselor, apropiații lor au spus presei că niciunul nu era vaccinat anti-COVID-19 şi când Grichka a murit, după câteva zile de comă, decesul a fost pus pe seama coronavirusului. Luc Ferry, fost ministru al Educației și prieten apropiat cu frații Bogdanoff, a declarat pentru Le Parisien: "I-am spus lui Grichka că e o nebunie! Fiind foarte atletici, fără niciun gram de grăsime, credeau că vaccinul este mai periculos decât virusul pentru ei. Ce prostie! Grichka era un caracter dintr-o altă lume, orice, dar nu un personaj negativ".

Grichka Bogdanoff a murit în 28 decembrie din cauza complicațiilor cauzate de coronavirus, iar fratele său geamăn, Igor, s-a stins șase zile mai târziu din aceeași cauză.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri