Madonna
Divertisment

Madonna, ținuta care a stârnit controverse printre fani/ Getty Images

Madonna, ca o puștoaică la 63 de ani. Ținuta îmbrăcată de artistă i-a adus numeroase critici: ”Ai o vârstă, poartă-te ca atare!”

Madonna, celebra artistă în vârstă de 63 de ani, și-a început anul 2022 cu o vacanță în Alpii Elvețieni, alături de familiie, însă nu a rezistat să stea departe de Instagram.

Chiar dacă se află în vacanță alături de familia ei, Madonna nu stă departe de rețelele sociale, iar de curând a ales să-și impresioneze fanii cu câteva imagini inedite, în care apare îmbrăcată într-o ținută minusculă.

Citește și: Madonna, imaginea perfecțiunii la 62 de ani. Regina muzicii pop a impresionat cu o ținută tinerească: ”Absolut superbă!”

În imaginile respective, artista poartă pantaloni scurți, pe care i-a asortat cu dresuri opace și cu un corset ce-i subliniază bustul. De asemenea, artista și-a completat ținuta cu mai multe coliere supradimensionate și cu o jachetă din fâș, pe care o poartă pe umeri.

În ceea ce privește machiajul, ea a ales să-și sublinieze ochii cu ajutorul unui eyeliner, iar părul și l-a lăsat liber într-o parte, în timp ce în alta și l-a împletit. De asemenea, nu i-au lipsit nici mănușile din piele, roșii, fără degete, ce au reprezentat o pată de culoare pentru ținuta all black.

”După schi, la spa. După spa, la cină.”, a scris ea în dreptul fotografiilor inedite, ce au împărțit fanii în două tabere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Madonna, în centrul unor controverse. O tânără o acuză că i-a folosit o imagine ca să-și promoveze un album: ”E cel mai ciudat lucru!”

”Ai o vârstă, poartă-te ca atare.”, ”O, Dumnezeule! Ea nu sfidează vârsta, este doar Photoshop!”, au fost comentariile lăsate de  internauți, în timp ce alții n-au ezitat să o complimenteze pentru felul în care arată: ”Ești superbă!”, ”Cea mai frumosă!”, au fost câteva dintre comentarii.

Madonna, în centrul unor controverse după ce a pozat cu fiica ei

De curând, Madonna și fiica ei, Lourdes, au fost apostrofate de fani după ce fiica ei a apărut într-o ipostază controversată. Mai exact, tânăra de 24 de ani a ales să nu-și mai epileze părul de la subraț, cum obișnuia și mama ei în tinerețe. Din această cauză, fanii Madonnei au considerat că imaginea distribuită de cele două este ”neplăcută”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?