christina applegate si selma blair
Actualitate

Christina Applegate și Selma Blair au jucat împreună în "The Sweetest Thing". / Foto: Profimedia

Selma Blair, mesaj de susținere pentru Christina Applegate: "Voi fi mereu aici". Amândouă au fost diagnosticate cu scleroză multiplă

Selma Blair, actrița diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018, a ținut să-i transmită un mesaj de susținere Christinei Applegate, după ce aceasta a dezvăluit că suferă de aceeași boală.

Selma și Christina sunt prietene și au jucat împreună în "The Sweetest Thing". La câteva ore după ce interpreta lui Kelly din serialul "Familia Bundy" și-a dezvăluit boala, Blair a scris un mesaj emoționant în social media. "Te iubesc pentru totdeauna. Sunt mereu aici. Așa cum sunt și copiii noștri, care "ne bat" cu dragostea lor", i-a transmis Selma.

Citește și: Viață celebrităților nu este întotdeauna roz. De ce boli cronice suferă vedetele de la Hollywood

Christina Applegate a avut și cancer la sân

Recent, Christina Applegate a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă (SM), după ce în 2008 s-a luptat și cu cancerul la sân. Actrița din „Married… with Children”/ „Familia Bundy”, în vârstă de 49 de ani, a făcut anunțul pe Twitter.

„Salut, prieteni. Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM. A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oameni pe care-i cunosc și care suferă, de asemenea, de această boală. A fost un drum greu. Dar, după cum știm cu toții, acesta continuă. Cu excepția cazului în care la un moment dat este blocat”, a anunțat Christina.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018

selma blair

Pentru Selma Blair, teribilul diagnostic a venit în anul 2018, iar de atunci, aceasta a făcut un transplant de celule stem și chimioterapie, ce i-au îmbunătățit situația, redându-i capacitatea de a se deplasa (cu ajutorul unui baston) și de a-și relua hobby-ul preferat- echitația.
Scleroza multiplă este imprevizibilă și poate afecta sever sistemului nervos central, provocând probleme cu vederea, echilibrul și controlul muscular. Disfonia spasmodică, un simptom al bolii, este cauzată de mișcările involuntare ale laringelui.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?