Shannen Doherty
Actualitate

Credit foto: Instagram

Shannen Doherty, divorț și probleme de sănătate în același timp. Actrița a rupt tăcerea: „Prima rundă de terapie!”

Shannen Doherty pare să fie urmărită de ghinion. După ce a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, actrița din „Beverly Hills”, care a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru, a făcut publice noi detalii despre starea de sănătate.

În cadrul unei postări pe care a făcut-o pe rețelele sociale, actrița a mărturisit că medicii i-au descoperit metastaze pe creier în urma unui CT pe care l-a făcut în luna ianuarie.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

12 ianuarie, prima rundă de radioterapie”, a scris actrița în dreptul unei fotografii în care apare în timpul procedurii.

Teama mea este evidentă. Sunt claustrofobă, iar în acea perioadă se întâmplau multe lucruri în viața mea”, a mai precizat ea.

Shannen Doherty
Shannen Doherty, noi declarații despre starea de sănătate/ Captură video Instagram

„Sunt norocoasă să am doctori grozavii precum medicul Amin Mirahdi și specialiștii săi. Dar acea teamă. Felul în care se schimbă totul...Cum vin toate...Așa arată cancerul”, a mai continuat ea.

Citește și: Shannen Doherty, apariție rară pe străzile din Malibu. Cum arată actrița diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că boala ei a revenit în stadiul 4.

Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actriţa în luna februarie a anului 2020. Tot atunci  ea a mărturisit că cel mai dificil a fost să le dea vestea mamei şi soţului ei.

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko s-au despărțit în luna ianuarie

Potrivit documentelor depuse la tribunal şi consultate în premieră de site-ul TMZ, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie.

Surse separate, dar apropiate de Shannen și Kurt, au explicat pentru TMZ că actrița „nu este bine” în ceea ce privește sănătatea ei și au adăugat că divorțul este departe de a fi unul amiabil, mai degrabă amar și „foarte aspru”, scrie Daily Mail.

Celebrity Social Media Photos!

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a cerut pensie alimentară şi a solicitat instanţei să nu îi acorde acest ajutor soţului ei. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii.

Fostul cuplu a spus inițial „Da” în 2011. Aceasta a fost cea de-a treia căsnicie a vedetei, după cele cu Ashley Hamilton și Rick Salomon.

Citește și: Shannen Doherty, dezvăluiri despre cel mai greu moment din timpul luptei cu cancerul: ”A fost o bătălie pe care am dus-o pe cont propriu!”

În timpul unui interviu pentru People, în 2019, Doherty a vorbit despre cum lupta ei împotriva cancerului a făcut ca relația lor să fie mai puternică. „Da, cumva cancerul ne-a unit”, a spus Shannen la acea vreme. 

Shannen Doherty a suportat o mastectomie și a trecut prin chimioterapie.

Ea a mărturisit la un moment dat că această boală nu afectează doar „persoana diagnosticată cu cancer”, ci și „oamenii din viața ta”. „ Ne-a modelat pe amândoi. Privim viața foarte diferit acum”, povestea ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri