18th Annual Webby Awards - Arrivals
Actualitate

Photo by Brad Barket/Getty Images

Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancer. Ce decizie a luat actrița: ”Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea!”

Shannen Doherty, actrița în vârstă de 51 de ani, care a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, continuă să se bucure din plin de fiecare zi pe care o trăiește, iar dovadă sunt ultimele postări pe care le-a făcut pe rețelele sociale.

Recent, actrița cunoscută pentru rolul interpretat ”Beverly Hills 90210” a făcut public un videoclip în care apare în timp ce dansa alături de mama ei, Rosa, iar în fundal poate fi văzut și câinele ei, Bowie.

Shannen Doherty dansează cu mama ei, Rosa
Shannen Doherty dansează cu mama ei, Rosa

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

Evident, imaginile inedite au stârnit aprecierea fanilor, care n-au ezitat să reacționeze: ”Îmi place asta!”, ”Mă bucur atât de mult pentru tine!”, ”E o plăcere să te văd dansând. Sunteți fabuloase!”

Aceste imagini vin la câteva zile de când actrița de la Hollywood a mărturisit că a început o dietă strictă, fără carbohidrați și zahăr.

Shannen Doherty a început o dietă nouă
Shannen Doherty a început o dietă nouă / Captură Instagram

Citește și: Shannen Doherty, apariție rară pe străzile din Malibu. Cum arată actrița diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

”Azi am trișat pentru prima dată după 21 de zile de când a optat pentru o dietă. După ce am spus nu carbohidraților, zahărului și am mâncat sănătos, m-am ”aruncat” în cartofi prăjiți, pâine și vin. Oh, și desert. Mi-a plăcut. Acum, însă, vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu știu care este cu exactitate, dar știu că să mănânc corect este un prim pas.”, a scris ea pe rețelele sociale.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în 2015

Shannen Doherty and Kurt Iswarienko attend Stand Up To Cancer 2016 at the Walt Disney Concert Hall

La patru ani de la căsătorie, Doherty a primit vestea devastatoare că are cancer la sân. Ea a făcut public diagnosticul în 2016 și, după ce a încercat un tratament anti-estrogen nereușit pentru a micșora tumora, a suferit o singură mastectomie în luna mai a acelui an. În urma operației s-a aflat celulele canceroase s-au răspândit, forțând-o pe Doherty să urmeze chimioterapie și radioterapie la scurt timp după aceea. Din fericire, tratamentele au avut succes și actrița a anunțat cu bucurie că boala a intrat în remisie în 2017.

Ea a continuat să joace în diferite proiecte, unul dintre ele fiind reboot-ul BH90210.

Însă, cum cancerul este o boală imprevizibilă, în 2019 Doherty a aflat că boala ei a revenit. Ea a păstrat totul ascuns de public până la începutul anului 2020, când a dezvăluit că boala s-a metastazat, aflându-se în stadiul patru.

„Nu cred că am realizat încă ce se întâmplă" a recunoscut ea când a împărtășit vestea la "Good Morning America". „Este o pastilă amară de înghițit în multe feluri”.

Etichete: cancer , shannen doherty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri