Marie Helvin
Actualitate

Marie Helvin / Getty Images

Și-a cheltuit toate economiile în pandemie, iar acum se gândește să se angajeze la supermarket. Povestea dramatică a unui supermodel

Ani de zile la rând s-a numărat printre cele mai frumoase supermodele ale lumii și s-a bucurat de o viață de poveste, în care s-a întâlnit cu bărbați faimoși precum Marlon Brando, Warren Beatty, însă acum, ajunsă la 69 de ani, Marie Helvin recunoaște că o duce tot mai greu.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

În cadrul unui interviu, modelul în vârstă de 69 de ani a dezvăluit că și-a cheltuit toate economiile în timpul pandemiei de coronavirus, iar acum se gândește să aplice pentru un job de casier la supermarket pentru a se întreține.

Marie Helvin

”Sunt complet independentă, nu știu ce voi face, pentru că în timpul pandemiei de coronavirus mi-am cheltuit toate economiile. Mă gândesc chiar să mă întorc acasă.”, a declarat Marie, care a crescut în Hawaii, potrivit Daily Mail.

Marie, care i l-a prezentat prințesei Diana pe Dodi Fayed, în cadrul unui eveniment în 1989, trăiește în Londra în prezent, dar se gândește să se întoarcă în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Soțiile oligarhilor ruși spun că ar fi sinucidere curată să se întoarcă acasă: “Putin ar fi vrut să fie oligarh în loc de președinte”

”Americanii n-au acel stigmat despre vârstă. Poți să obții un job și dacă ai 80 de ani. În Hawaii, dacă m-aș întoarce, aș merge să mă angajez ca și casieră la supermarket.”, a mai spus ea.

Marie Helvin

Marie a divorțat de fotograful David Bailey în 1985, iar în urma separării s-a ales cu 100.000 de dolari. De atunci, ea nu s-a mai recăsătorit, însă a avut o relație cu Mark Shand, fratele Ducesei de Cornwall.

”Dacă o să fiu vreodată destul de norocoasă încât să întâlnesc pe cineva, atunci aș vrea să fie cineva mai bătrân, divorțat sau văduv. Adică, nu aș vrea să mă întâlnesc cu vreun puștan”, a declarat modelul.

Etichete: supermodel , marie helvin

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri