bebelus
Actualitate

O mamă din Rusia și-a vândut bebelușul nou-născut. / Foto: Shutterstock

Și-a vândut bebelușul pentru a avea bani să-și facă operație la nas. Gestul strigător la cer al unei rusoaice a contrariat toată lumea

Povestea unei rusoaice de 33 de ani a făcut înconjurul lumii. Nu dintr-un motiv pozitiv, ci dimpotrivă, aceasta a fost arestată pentru că și-a vândut copilul nou-născut pentru a-și face operație la nas.

O femeie din sudul Rusiei, al cărei nume nu a fost dezvăluit public, a fost acuzată că și-a vândut bebelușul de doar cinci zile pentru aproximativ 3500 de euro. Motivul: nu putea să crească copilul și voia bani pentru a-și face rinoplastie. Aceasta nu voia să păstreze nou-născutul, așa că a stabilit cu un cuplu să le dea lor băiețelul. Ilegal și pentru 200.000 de ruble (în jur de 3400 de euro). Pe fir a intrat poliția, iar planurile femeii au fost dejucate.

Citește și: O femeie de 27 de ani a născut un bebeluș gigant: ”Medicii au fost uimiți, două persoane l-au extras!” Cât a cântărit ”micuțul”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mama biologică a vrut să lase băiețelul în spital. Nu putea să îl crească, le-a spus polițiștilor chiar femeia care a cumpărat copilul. Pentru că micuțul avea nevoie de îngrijii medicale și doctorii au cerut certificatul de naștere, fapta a fost demascată. Când cuplul a mers la mama biologică să ceară actul, femeia a spus că îl poate da doar pentru alte 100.000 de ruble.

Deși susținea că nu are un loc de muncă, vreun venit sau o locuință, aceasta a mărturisit cuplului căruia i-a încredințat copilul că vrea să folosească banii primiți pentru o operație la nas, care să o ajute să respire mai bine, dar și să-i schimbe fizionomia. Înainte de a primi și restul din sumă, rusoaica și cuplul au fost arestați pentru trafic de persoane, scrie Daily Mail.

Citește și: Ea e tânăra plătită regește pentru a găsi cele mai potrivite nume de bebeluși. Poate primi și 10.000 de dolari pentru numele perfect

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri