Kate Middleton și prințul William la premiile BAFTA 2023/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton și prințul William la premiile BAFTA 2023/ Profimedia

Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

Kate Middleton și prințul William au fost protagoniștii unui moment intim la premiile BAFTA 2023, care a devenit viral. Cei doi au fost în centrul atenției la evenimentul care a avut loc în Londra, iar acum s-a aflat și ce i-a spus prințesa de Wales soțului ei în timp ce îl lovea ușor peste posterior. 

În videoclipul devenit viral, Kate Middleton și prințul William sunt surprinși atunci când ajung la Royal Festival Hall din Londra. Cei doi s-au aflat într-o dispoziție foarte bună, zâmbind unul la celălalt și schimbând câteva cuvinte. La un moment dat, Kate l-a atins ușor pe posterior, fiind astfel protagoniștii unui moment unic și foarte intim. Momentul de afecțiune în public este foarte rar pentru cuplul regal, care nu obișnuiește să afișeze asemenea gesturi de tandrețe și nici măcar nu se țin de mână în public.

Citește și: Kate Middleton, protagonista unui moment unic pe covorul roșu de la BAFTA. Priviri complice și un gest de tandrețe rar față de William

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma imaginilor apărute în mediul online, un expert în citirea buzelor a dezvăluit pentru publicația Mirror ce crede că ar fi spus Kate în momentul de tandrețe. 

Jeremy Freeman, expertul în citirea buzelor a susținut că prințesa de Wales s-a uitat la soțul ei și i-a spus: „Cum ți-a scăpat asta?”. În același timp, prințul William i-a răspuns: „Ce?”, iar Kate a adăugat: „Nu mai ignora”. Nu se știe exact ce sau pe cine a ignorat viitorul rege al Marii Britanii, asta pentru că, William a spus: „Pe cine să ignor?”, înainte ca prințesa de Wales să facă gestul intim și să-și continue drumul pe covorul roșu. 

Judi James a venit cu explicații după ce a analizat imaginile cu cei doi regali: „În timp ce trec pe lângă mulțimea de oameni, Kate pare să se uite în urma sa, mulțumind cu un zâmbet pentru un compliment pe care l-a primit. Apoi își întinde mâna pentru a-l prinde pe soțul ei, însă acesta nu-și dă seama și ratează gestul soției sale. Kate face atunci gestul viral, fiind o mustrare pentru că partenerul său nu a luat-o de mână”. 

Citește și: Isterie pe rețelele sociale după ce prințul William a făcut publică o filmare cu fiica lui: ”Parcă o văd pe prințesa Diana!”

Pe lângă gestul intim, prințul și prințesa de Wales au făcut deliciul serii la BAFTA 2023. William a îmbrăcat un costum elegant, cu un sacou din catifea și papion, în timp ce Kate a "reciclat" o rochie albă, vaporoasă, pe un umăr, pe care a purtat-o și în 2019, la același eveniment. De data aceasta, prințesa a asortat cu mănuși lungi, o poșetă plic și o pereche de cercei care nu costa nici mai mult, nici mai puțin de 100 de lei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri