sophia loren
Actualitate

Sophia Loren, în The Pride and the Passion (1957/ Foto: Profimedia

Sophia Loren, apariție stelară pe covorul roșu. Diva de 87 de ani a rămas la fel de elegantă și grațioasă ca în tinerețe

Sophia Loren, una dintre divele absolute ale cinematografiei italiene, a pășit pe covorul roșu din Los Angeles, la gala de deschidere a Academy Museum of Motion Pictures. Aceasta a impresionat cu tonusul și cu ținuta strălucitoare, apariția ei stârnind uralele fanilor strânși la eveniment.

Sophia Loren continuă să atragă toate privirile. La cei 87 de ani ai săi, italianca se mândrește cu o siluetă ca în tinerețe, pe care a pus-o în valoare într-o rochie lungă, plină de paiete. Părul șaten a fost coafat în bucle care i-au căzut pe umeri, iar machiajul a fost unul care i-a evidențiat ochii. Fanii americani au aclamat, însă nici ea nu s-a lăsat mai prejos, ci le-a făcut cu mâna și le-a zâmbit grațios.

Citește și: Cel mai mare regret al actriței Sophia Loren: „A fost visul vieții mele și încă mai este”

sophia loren

Sophia Loren a dezvăluit și ce face ca să se mențină în formă și, mai ales, să-și păstreze o stare de spirit bună. Mai exact, actrița legendară a mărturisit că a învățat să se prețuiască și se simte sigură pe ea. De asemenea, a mărturisit că își face timp să vorbească cu familia ei.
Printre micile bucurii ale actriței se numără faptul că încearcă să savureze orice moment, chiar și atunci când alege să mănânce ciocolată să se uite la filme sau să meargă la biserică. În plus, evită gândirea negativă: ”Dacă ești sănătos și faci ceva ce-ți place, atunci n-ai cum să te gândești: ”Doamne, mâine voi muri!”, a mai precizat ea. 

sophia loren

Cum a cunoscut celebritatea Sophia Loren

sophia loren

În 1952, odată cu rolul personajului Leonora, din lungmetrajul „La Favorita“, regizat de Cesare Barlacchi, Sofia Villani Scicolone a adoptat numele de scenă cu care a devenit faimoasă, Sophia Loren, făcând astfel şi primul pas spre Hollywood.
„The Pride and the Passion/ Mândrie şi pasiune“, filmul cunoscutului regizor Stanley Kramer, din 1957, a adus-o pe Sophia Loren alături de Cary Grant şi Frank Sinatra - „trei actori magistrali într-un film tensionat, captivant şi plin de suspans“, după cum îi descriu editorii de la „The Hollywood Reporter“.

Citește și: Sophia Loren și-a dezvăluit secretele! Care sunt principiile după care își ghidează viața: ”Mă simt ca la 20 de ani!”

Alte roluri importante din cariera Sophiei Loren, ajunsă astăzi la venerabila vârstă de 87 de ani, includ titluri precum: „La Ciociara“ (1960), care i-a adus starului internaţional un premiu Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal şi premiul pentru Interpretare feminină la Cannes, „Il Viaggio/ Călătoria“ (1974), „La pupa del gangster/ Amanta gangsterului“ (1975), „Brass Target/ Conspiraţia“ (1976), „Firepower/ Puterea exploziei“ (1979), „Angela“ (1978), „Soleil“ (1997) şi „Between Strangers/ Inimi necunoscute“.

Sophia Loren este mama a doi băieți, care au rezultat din mariajul cu Carlo Ponti, bărbatul care i-a fost soț până în 2007, când s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, în urma unor complicații la plămâni.

Foto: Profimedia

Etichete: sophia loren , eleganta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri