Academy Of Motion Picture Arts And Sciences' 11th Annual Governors Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Sophia Loren și-a dezvăluit secretele! Care sunt principiile după care își ghidează viața: ”Mă simt ca la 20 de ani!”

Sophia Loren este, fără doar și poate, una dintre actrițele legendare de la Hollywood. Are în palmares un Oscar, a câștigat de șase ori Globurile de Aur și, în plus, se mânține într-o formă fizică de invidiat în ciuda faptului că are 86 de ani.

În cadrul unui interviu pentru AARP The Magazine, actrița a mărturisit că nu-i vine să creadă că are 86 de ani, întrucât se simte ca la 20.

”Uneori, când spun că am 86 de ani, nu-mi vine să cred. Mă simt ca la 20.”, a spus actrița, potrivit Daily Mail.

Sophia Loren, care s-a născut pe 20 septembrie 1934, la Clinica Regina Margherita din Roma, Italia, a dezvăluit și ce face ca să se mențină în formă și, mai ales, să-și păstreze o stare de spirit bună.

Mai exact, actrița legendară a mărturisit că a învățat să se prețuiască și se simte sigură pe ea. De asemenea, ea a mărturisit că își face timp să vorbească cu familia ei.

Jennifer Lopez, imagine emoționantă alături de mama ei. Guadalupe are 75 de ani i-a cucerit pe fanii artistei: ”Parcă ați fi gemene!”

Sophia Loren este mama a doi băieți, care au rezultat din mariajul cu Carlo Ponti, bărbatul care i-a fost soț până în 2007, când s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, în urma unor complicații la plămâni.

Astfel, actrița a mărturisit că de când s-a mutat la Geneva, Elveția, ea păstrează legătura și cu cei patru nepoți, pe care-i sună frecvent și care îi trimit fotografii.

Printre micile bucurii ale actriței se numără faptul că încearcă să savureze orice moment, chiar și atunci când alege să mănânce ciocolată. În plus, evită gândirea negativă: ”Dacă ești sănătos și faci ceva ce-ți place, atunci n-ai cum să te gândești: ”Doamne, mâine voi muri!”, a mai precizat ea.

În plus, actrița a dezvăluit că adoră să se uite la filme, să muncească și să meargă la biserică.

Matthew Perry, starul din ”Friends”, imagine inedită cu logodnica lui. Cum arată Molly, femeia care e mai tânără decât el cu 22 de ani

O altă lecție de viață a actriței este faptul că trebuie să iei lucrurile așa cum sunt: ”Am fost foarte tristă când soțul meu a murit, niciodată nu te pregătești pentru o astfel de pierdere. Niciodată.”, a mai precizat ea.

Cum a cunoscut celebritatea Sophia Loren

În 1952, odată cu rolul personajului Leonora, din lungmetrajul „La Favorita“, regizat de Cesare Barlacchi, Sofia Villani Scicolone a adoptat numele de scenă cu care a devenit faimoasă, Sophia Loren, făcând astfel şi primul pas spre gigantul numit Hollywood.
„The Pride and the Passion/ Mândrie şi pasiune“, filmul cunoscutului regizor Stanley Kramer, din 1957, a adus-o pe Sophia Loren alături de Cary Grant şi Frank Sinatra - „trei actori magistrali într-un film tensionat, captivant şi plin de suspans“, după cum îi descriu editorii de la „The Hollywood Reporter“.

Alte roluri importante din cariera Sophiei Loren, ajunsă astăzi la venerabila vârstă de 80 de ani, includ titluri precum: „La Ciociara“ (1960), care i-a adus starului internaţional un premiu Oscar pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal şi premiul pentru Interpretare feminină la Cannes, „Il Viaggio/ Călătoria“ (1974), „La pupa del gangster/ Amanta gangsterului“ (1975), „Brass Target/ Conspiraţia“ (1976), „Firepower/ Puterea exploziei“ (1979), „Angela“ (1978), „Soleil“ (1997) şi „Between Strangers/ Inimi necunoscute“.

Credit foto: Getty Images, Facebook/Sophia Loren Official

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri