familia regala britanica
Actualitate

Familia regală britanică / Foto: Profimedia

Talentul ascuns al regelui Charles. Felul în care-și distrează nepoții, dezvăluit de regina Camilla. "Îi iese minunat"

Regele Charles are talent în interpretare, susține soția lui, regina Camilla, care a făcut publice câteva detalii despre viața de dincolo de ușile închise de la Buckingham. 

Citește și: “Vrei să-ți mai vezi nepoții?”. Replica usturătoare a prințului Harry pentru tatăl lui, după ce a fost evacuat de la Frogmore Cottage

Monarhul Marii Britanii poate imita foarte bine personajele din "Harry Potter", spune partenera lui de viață, care a povestit că Charles face asta când vrea să-și distreze nepoții. Acesta le citește deseori celor mici capitole din celebrele cărți ale lui J.K Rowling. Nu o face oricum, ci interpretând cu adevărat personajele atât de iubite de cei mici și de cei mari deopotrivă. 

În noul ei podcast dedicat iubitorilor de lectură, "The Queen's Reading Room", Camilla a spus că iubește să le citească celor cinci nepoți ai ei cărțile cu Harry Potter, dar că nu este singura care face asta. "Nu pot face voci. Sunt complet lipsită de speranță la capitolul acesta. În școală, nu eram o actriță bună și nu am putut niciodată să excelez la mimică. Dar soțului meu îi iese minunat. Poate face toate vocile", a spus ea.

Nu este pentru prima dată când soția lui Charles al III-lea dezvăluie cât de bine se descurcă el cu cei cinci nepoți ai lui, dar și cu ceilalți cinci ai ei. În 2018, ea spunea: "Se pune în genunchi și se târăște cu ei cu orele, face sunete amuzante, râde, iar nepoții mel îl adoră. Le citește Harry Potter și poate face toate acele voci diferite și cred că cei mici chiar apreciază asta".

Citește și: Cadoul pe care regele Charles i l-a oferit prințului George. A costat 18.000 de lire sterline și are o valoare sentimentală imensă 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?