Sad,And,Worried,Bride,Crying,In,Her,Wedding,Day
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Tânără îndurerată, mesaj sfâșietor la opt luni de când soțul ei s-a sinucis: „Ar fi trebuit să ascultăm muzică și dansăm!”

O tânără sfâșiată de durere după ce și-a pierdut soțul a făcut publică o scrisoare emoționantă, ce a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale.

Lishaye Wadley, o tânără din Canberra, Australia, ar fi trebuit să se bucure din plin de momentele petrecute alături de soțul ei, care tocmai ar fi împlinit 28 de ani. Viața ei a luat o întorsătură nefastă în urmă cu opt luni, când partenerul ei s-a sinucis. Acum, însă, în ziua în care el și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, ea a ales să facă publică o scrisoare emoționantă.

Citește și: Imagini rare cu fetele lui Vladimir Putin, pe când erau adolescente. Pozele au fost făcute publice de un fost apropiat al președintelui

„Astăzi ar fi fost ziua lui Brent. Ar fi trebuit să bem bere diseară, așteptând să dezbatem meciuri de fotbal”, a scris ea.

Brent, tânărul care s-a sinucis

„Ar fi trebuit să mă rogi să-ți cumpăr niște jocuri de ziua ta și să ți le dau mai devreme, să te bucuri de ele. Ar fi trebuit să ascultăm muzică, să dansăm prin casă și să ne hârjonim. La mulți ani, Brenny. Te voi iubi mereu”, a mai scris ea, explicând că nu există cuvinte care să descrie suferința pe care o resimte de când și-a pierdut partenerul.

De asemenea, ea a făcut un apel către tineri să doneze către Suicide Prevention Australia, pentru a împiedica astfel de tragedii să mai aibă loc.

Citește și: Alina Kabeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, noua proprietară a două case într-o țară membră NATO. Cine a intermediat achiziția

Totodată, tânăra a dezvăluit că unul dintre prietenii partenerului ei, Tom Carmody, va participa la un maraton pentru a strânge fonduri care vor merge către o asociație specializată pe oferirea de suport pentru persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate mentală.

Wadley, skater, student și pasionat de fotbal, a murit pe 20 februarie anul acesta, el confruntându-se cu o depresie severă.

Etichete: sotie , sinucidere

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri