Errol, tatăl lui Elon Musk, are o fetiță cu fiica lui vitregă
Actualitate

Errol, tatăl lui Elon Musk, are o fetiță cu fiica lui vitregă / Profimedia Images

Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă: ”Suntem pe Pământ ca să ne reproducem!”

Tatăl lui Elon Musk, Errol, a recunoscut, în sfârșit, că are al doilea copil cu nimeni alta decât fiica lui vitregă, Jana Bezuidenhout. În vârstă de 76 de ani, acesta a făcut această mărturisire după trei ani de speculații.

Errol Musk, în vârstă de 76 de ani și Jana, în vârstă de 35 de ani, au devenit părinții unei fetițe în 2019, însă el a confirmat această veste de curând, într-un interviu pentru The Sun: ”Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este ca să ne reproducem.”, a spus el.

Cei doi au, de asemenea, și un fiu de cinci ani, Elliot Rush, născut în 2017.

Errol Musk a făcut această declarație la câteva săptămâni de când s-a aflat că Elon Musk este tatăl unor copii gemeni cu Shivon Zilis, care este director de proiect la una dintre companiile sale, omul de afaceri având astfel nouă copii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Errol a admis, de asemenea, că sarcina fostei sale partenere a fost neplanificată și a mărturisit că ei nu mai locuiesc împreună, din cauza diferenței prea mari de vârstă.

Citește și: Elon Musk a devenit tată de gemeni în secret, cu directoarea uneia din companiile sale. Fondatorul Tesla are nouă copii

”Nu e practic. Ea are doar 35 de ani. În cele din urmă, însă, dacă mai sunt prin preajmă, s-ar putea să se întoarcă la mine.”, a mai spus el.

”Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără se simte mai animat, mai plin de viață, însă dacă există o diferență de vârstă prea mare, aceea se va vedea la un moment dat.”, a mai spus el.

Errol Musk, care este inginer, s-a căsătorit cu Maye Haldeman Musk în 1970, alături de care a avut trei copii - Elon, Kimbal și Toska. Cei doi s-au despărțit în 1979, înainte ca Errol să se căsătorească cu Heide Bezuidenhout, o văduvă tânără, care avea deja trei copii, printre care și pe Jana. 

Mai mult de atât, Errol a ajutat-o să-și crească cei doi copii pe care i-au avut împreună, dar și pe Jana, care avea doar patru ani când i-a devenit tată vitreg. Ei au divorțat, însă, după 18 ani de căsnicie, timp în care au avut doi copii biologici. Ulterior, în 2017, a ieșit la iveală faptul că Errol a avut o relație chiar cu fiica lui vitregă, ei devenind părinții a doi copii, un băiat născut în 2017 și o fată, care a venit pe lume în 2019. 

Elon Musk are 9 copii

Sosirea gemenilor a venit cu doar câteva săptămâni înainte ca Musk și fosta sa parteneră, Grimes, să întâmpine o fetiță prin intermediul unei mame surogat în decembrie, în ciuda faptului că cei doi s-au despărțit în septembrie. Ea a dezvăluit nașterea lui Exa Dark Sideræl, pe care au poreclit-o Y, într-un articol de copertă pentru Vanity Fair. Cei doi mai au un fiu de 2 ani.

Citește și: Fiica transgen a miliardarului Elon Musk vrea să-şi schimbe numele pentru a rupe legăturile cu tatăl ei

elon
Elon Musk. Profimedia

Musk este acum tatăl a 9 copii. Musk îi are cu prima sa soție, Justine Wilson, pe gemenii Vivian Jenna Wilson și Griffin Musk, în vârstă de 18 ani şi pe tripleţii Kai, Damian și Sax Musk, care s-au născut în 2006. Cei doi au mai avut un fiu, Nevada Musk, care a murit la 10 săptămâni.

Musk nu discută adesea despre propria familie, dar are opinii puternice cu privire la creșterea ratei natalității, declarând, în decembrie 2021, că "nu sunt suficienți oameni în lume".

"Cred că unul dintre cele mai mari riscuri pentru civilizație este rata scăzută a natalității", a spus el. "Vă rog să vă uitați la cifre - dacă oamenii nu fac mai mulți copii, civilizația se va prăbuși, rețineți cuvintele mele".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri