Elon Musk/ Profimedia
Divertisment

Elon Musk/ Profimedia

Elon Musk, surprins la o petrecere de Halloween în New York, în timp ce românii îl ”căutau” la Castelul Bran

Zilele trecute, Elon Musk a fost în centrul atenției, nu numai pentru că a devenit noul CEO al Twitter, ci și pentru că au apărut zvonuri cum că miliardarul își va petrece Halloween-ul la Castelul Bran, în România. Cu toate acestea, deși au fost oameni care au spus că l-au văzut pe celebrul om de afaceri, acesta nu a părăsit deloc SUA. 

Noaptea trecută, Elon Musk s-a bucurat de o petrecere de Halloween, dar nu la noi în țară, ci în New York, la petrecerea anuală organizată de modelul Heidi Klum. Milionarul a purtat un costum impresionant și foarte scump, acesta optând pentru o armură din piele, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 7,500 de dolari, potrivit publicației justjared.com.

Elon Musk/ Profimedia
Elon Musk/ Profimedia

Citește și: Elon Musk reacționează după ce au apărut informații că ar fi avut o aventură cu soţia lui Sergey Brin, cofondatorul Google

Omul de afaceri, în vârstă de 51 de ani, care a devenit recent noul CEO al Twitter, a atras toate privirile pe covorul roșu la evenimentul care a avut loc la restaurantul Sake No Hana din Moxy Lower East Side, New York. 

Elon Musk/ Profimedia
Elon Musk/ Profimedia

Apariția lui Elon Musk la New York vine după ce sâmbătă, în presa din România, s-a zvonit că multimiliardarul ar organiza o petrecere la Castelul Bran, unde, pe lângă acesta, Angelina Jolie și alte peste 50 de mari personalități vor petrece de Halloween. 

Publicația Mediaflux a fost cea care a oferit primele informații cu privire la faptul că Elon Musk a închiriat Castelul Bran împreună cu prietenii lui din Silicon Valley și nume importante din industria entertainment. Vestea a circulat rapid, iar restul instituțiilor de media au încercat să afle dacă această informație este adevărată, obținând confirmări de la organizatori că noul patron al Twitter va venit în țară.

Citește și: Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă: ”Suntem pe Pământ ca să ne reproducem!”

La petrecerea de duminică seara s-a aflat că Elon Musk nu a fost prezent la Castelul Brand și nici actrița Angelina Jolie, așa cum s-a speculat inițial. Mai mult, fosta soție a lui Brad Pitt a fost văzută în Los Angeles cu fiica sa luni după-amiaza. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri