The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Actualitate

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Tatăl lui Nicki Minaj a murit după ce a fost lovit de o mașină. Ce spunea artista despre acesta: ”Am crescut mereu cu teamă!”

Tatăl lui Nicki Minaj, Robert Maraj, și-a pierdut viața. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost lovit cu mașina de un șofer care a fugit de la fața locului.

Tragedia s-a petrecut vineri seară, pe o stradă din Mineola, Long Island, SUA, în timp ce Robert Maraj, în vârstă de 64 de ani, se plimba.

Citește și: Cine e noua cucerire a lui Lewis Hamilton. Paparazzii au surprins o blondă superbă în casa acestuia

În ciuda faptului că bărbatul a fost transportat la spital rapid, rănile suferite au fost incompatibile cu viața. Bărbatul a murit a doua zi, potrivit People, iar acum incidentul este anchetat de oamenii legii.

Până la acest moment, Nicki Minaj nu a făcut niciun anunț cu privire la decesul părintelui său, dar un reprezentant al său a confirmat că persoana care și-a pierdut viața în accident este tatăl cântăreței.

Nicki Minaj a recunoscut că a avut o copilărie grea

Nicki Minaj, pe numele ei real Onika Tanya Maraj, a crescut în cartierul Queens și mărturisea că nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei, potrivit surselor.

În cadrul unui interviu pentru The Sun, Nicki Minaj a povestit că provine dintr-o familie săracă din New York, în care a crescut cu teama constantă de tată, care era dependent de droguri şi beţiv.

Citește și: Surorile Kardashian, ședință foto incendiară de Valentine's Day. Care dintre surori a îndrăznit să poarte cel mai mic bikini posibil

”În copilărie şi adolescenţă am trăit cu teama că mama ar putea fi omorâtă de tata. Chestia asta m-a făcut să mă port foarte urât cu bărbaţii. M-a întărit. Sunt o persoană emoţională, dar sunt puternică. A fost foarte greu pentru mine să am un părinte alcoolic şi drogat. Aveam o mamă fără bani. Nu aveam multe opţiuni atunci, iar când nu ai opţiuni te simţi neajutorat”, dezvăluia artista, potrivit sursei citate.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri