The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Actualitate

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Tatăl lui Nicki Minaj a murit după ce a fost lovit de o mașină. Ce spunea artista despre acesta: ”Am crescut mereu cu teamă!”

Tatăl lui Nicki Minaj, Robert Maraj, și-a pierdut viața. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost lovit cu mașina de un șofer care a fugit de la fața locului.

Tragedia s-a petrecut vineri seară, pe o stradă din Mineola, Long Island, SUA, în timp ce Robert Maraj, în vârstă de 64 de ani, se plimba.

Citește și: Cine e noua cucerire a lui Lewis Hamilton. Paparazzii au surprins o blondă superbă în casa acestuia

În ciuda faptului că bărbatul a fost transportat la spital rapid, rănile suferite au fost incompatibile cu viața. Bărbatul a murit a doua zi, potrivit People, iar acum incidentul este anchetat de oamenii legii.

Până la acest moment, Nicki Minaj nu a făcut niciun anunț cu privire la decesul părintelui său, dar un reprezentant al său a confirmat că persoana care și-a pierdut viața în accident este tatăl cântăreței.

Nicki Minaj a recunoscut că a avut o copilărie grea

Nicki Minaj, pe numele ei real Onika Tanya Maraj, a crescut în cartierul Queens și mărturisea că nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei, potrivit surselor.

În cadrul unui interviu pentru The Sun, Nicki Minaj a povestit că provine dintr-o familie săracă din New York, în care a crescut cu teama constantă de tată, care era dependent de droguri şi beţiv.

Citește și: Surorile Kardashian, ședință foto incendiară de Valentine's Day. Care dintre surori a îndrăznit să poarte cel mai mic bikini posibil

”În copilărie şi adolescenţă am trăit cu teama că mama ar putea fi omorâtă de tata. Chestia asta m-a făcut să mă port foarte urât cu bărbaţii. M-a întărit. Sunt o persoană emoţională, dar sunt puternică. A fost foarte greu pentru mine să am un părinte alcoolic şi drogat. Aveam o mamă fără bani. Nu aveam multe opţiuni atunci, iar când nu ai opţiuni te simţi neajutorat”, dezvăluia artista, potrivit sursei citate.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri