Kim Kardashian
Divertisment

Surorile Kardashian, ședință foto incendiară de Valentine's Day. Care dintre surori a îndrăznit să poarte cel mai mic bikini posibil

Surorile Kardashian și-au surprins fanii de Valentine's Day cu o ședință foto în lenjerie intimă, din noua colecție a lui Kim, care nu a lăsat loc imaginației.

Citeşte şi: Demi Rose, într-o rochie ultra mulată, cu un decolteu uriaș. Fanii, impresionați total: ”Ești perfectă!”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Atât Kendall, Kylie cât și Kim au îmbrăcat cele mai sexy piese de lenjerie intimă și și-au etalat siluetele perfecte în tot felul de ipostaze provocatoare, spre încântarea fanilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși toate trei au strălucit în timpul ședinței foto și au pozat extrem de senzuale în timp ce s-au jucat cu frișcă și acadele, cea care a atras cu adevărat atenția fanilor a fost Kendall Jenner.

Motivul constă în lenjeria intimă purtată de aceasta, care a stârnit diverse controverse între fani. Modelul, în vârstă de 25 de ani, a îmbrăcat un bikini minuscul, etalandu-și torso-ul lung și picioarele tonifiate, iar fanii au acuzat-o fotografiile sunt modificate, întrucât este imposibil porți un astfel de articol vestimentar și nu dezvălui nimic.

Citeşte şi: Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid fără filtre și machiaj

Totodată, deși ședința foto cu tematica iubirii a avut un succes total pe rețelele de socializare, au existat şi câteva comentarii răutăcioase, care le-au acuzat pe surorile Kardashian promovează un tipar de frumusețe fals, întrucât corpurile lor perfecte ar fi rezultatul operațiilor estetice.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?