loni willison
Actualitate

Greu de crezut că în imagini e aceeași persoană. Viața lui Loni Willison s-a schimbat radical în câțiva ani. / Foto: Profimedia

Trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie, dar refuză orice ajutor. Loni Willison, fost model: „Nimeni nu poate să-mi ofere nimic”

Au trecut cinci ani de când Loni Willison, fost model și fostă soție a unui actor din Baywatch, a fost descoperită pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar de-a lungul timpului a fost văzută în repetate rânduri împingând un cărucior de cumpărături în care își ține hainele.

În vârstă de 40 de ani, viața acesteia s-a schimbat foarte mult de când era model și poza pentru reviste precum Glam Fit, Flavour Magazine și Iron Man Magazine.

Citește și: Acum 10 ani, Loni Willison era model și se căsătorea cu un actor. Azi, trăiește pe străzi, caută prin gunoaie și umblă fără pantofi

Deși rătăcește pe străzi de mai multe ori, aceasta nu acceptă niciun ajutor, potrivit unor surse citate de Daily Mail, care au dezvăluit că i-a fost oferită o locuință socială, însă a refuzat-o.

„Nimeni nu poate să-mi ofere nimic. Nu există ajutor”, ar fi spus fostul model, potrivit Daily Mail.

În ciuda faptului că a trecut prin multe momente delicate, Loni Willison susține că nu poate trăi în nicio locuință din cauza electrofobiei de care suferă, adică frica de electricitate. Ea a susținut că a dezvoltat această problemă după ce a fost electrocutată în fiecare zi, timp de aproape un an de zile.

„Pot să ating exteriorul unei clădiri, dar nu pot intra!”, a spus Loni.

„Cred că e din cauza fricii de electricitate”, a mai precizat ea.

Citește și: Loni Willison, de la model de succes, la om al străzii. Cum a ajuns fosta soție a unui star din Baywatch să cotrobăie prin gunoaie

Întrebată ce probleme are cu degetele de la mâini, Willison a ridicat din umeri și a spus: „Cineva mi le-a rupt. Voi fi bine!”

Loni Willison îl învinovățește pe fostul soț pentru situația în care se află

Totodată, ea continuă să-l învinovățească de situația în care se află pe fostul ei soț, starul din Baywatch Jeremy Jackson, de care a divorțat în 2014, după doi ani de căsnicie, pe fondul acuzațiilor de abuz.

„Cel puțin am divorțat. A pus totul la cale ca să-mi facă asta”, a mai spus Loni, care a fost fotografiată drogându-se la mijlocul lunii mai.

Loni Willison a fost căsătorită mai puțin de doi ani cu Jeremy Jackson, actor în "Baywatch". În 2014 s-au despărțit cu scandal, după ce ea a spus că bărbatul a încercat să o stranguleze când s-au certat și el era beat. Până în 2018, Loni a ieșit din atenția lumii, dar atunci când a revenit, părul ei blond perfect coafat, machiajul impecabil și corpul tonifiat care era admirat în ședințe foto au fost înlocuite de o umbră de femeie. Nu mai are câțiva dinți din față, degetele mâinilor îi sunt rupte și, spune ea, a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost electrocutată constant vreme de un an de o persoană care voia doar să-i facă rău.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri