Loni Willison (1)
Divertisment

Loni Willison, de la model de succes, la om al străzii. Cum a ajuns fosta soție a unui star din Baywatch să cotrobăie prin gunoaie

Se spune că succesul nu este pentru totdeauna, iar Loni Willison, fosta soție a starului din Baywatch, Jeremy Jackson, dovedește acest lucru. Vremurile în care strălucea la evenimentele mondene la care lua parte au apus, iar de câțiva ani își duce viața pe străzi, căutând prin gunoaie.

Premiere Of "Generation Iron" - Arrivals
HOLLYWOOD, CA - SEPTEMBER 18: Model Loni Christine (L) and actor Jeremy Jackson arrive at the Los Angeles premiere of 'GENERATION IRON' at Chinese 6 Theater Hollywood on September 18, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Angela Weiss/Getty Images)

Citește și: Nu s-a schimbat nimic! Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywach, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie

Loni Willison, pe numele ei real Loni Christine Willison, a intrat în atenția presei internaționale în urmă cu mai bine de zece ani. Ea a lucrat ca fotomodel și era cunoscută și pentru aparițiile în serialul ”Alert in Malibu”. Mai mult de atât, în 2012, ea s-a căsătorit cu nimeni altul decât Jeremy Jackson, starul din Baywatch. Din păcate, însă, doi ani mai târziu, ei au divorțat, iar viața ei s-a schimbat radical, în scurt timp ajungând să trăiască pe străzile din Los Angeles, căutând mâncare și haine prin gunoaie.

*EXCLUSIVE* Jeremy Jackson and Loni Willison on their honey moon in Maui New Years Eve 2012
Kihei, HI - *EXCLUSIVE* - Jeremy Jackson and his ex wife Loni Willison on their honeymoon in Maui on January 1, 2012. The couple were seen at a night club in Hawaii playing pool and having a great time. Loni was recently spotted digging through trash cans as she is now homeless on the streets of Los Angeles.**FILE PHOTOS** **TAKEN ON 01/01/2012** Pictured: Jeremy Jackson, Loni Willison BACKGRID USA 27 SEPTEMBER 2018,Image: 388688992, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Loni Willison, fosta soție a lui Jeremy Jackson, trăiește acum ca om al străzii și a fost surprinsă de multe ori căutând în gunoaie.

Cine este, în realitate, noul soț al Pamelei Anderson. Fosta parteneră a acestuia: ”Pam mi-a furat bărbatul, avem trei copii împreună!”

Tânăra, care acum are 37 de ani, reușea să facă furori în urmă cu mai bine de zece ani, fiind prezentă la evenimentele mondene, unde strălucea în ținute elegante. Ba mai mult, ea a apărut şi pe coperta revistei ”Glam Fit”.

Ulterior, după divorțul de Jeremy Jackson, ea a lucrat ca o asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles. În 2016, însă, după ce și-a pierdut jobul, ea a suferit o cădere. Iar necazurile s-au ținut lanț de ea, întrucât și-a pierdut casa și nu și-a permis să plătească o chirie, motiv pentru care a ajuns pe străzi.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Baywatch star Jeremy Jackson’s homeless ex-wife Loni Willison digging out from trash bins **WEB EMBARGO UNTIL 2 PM EST on January 14, 2021**

Loni Willison a refuzat orice ajutor

Ba mai mult, fostul model s-a confruntat, de asemenea, cu probleme psihice și a fost și dependentă de metamfetamină, un drog de sinteză extrem de periculos. Deși prietenii au încercat să o interneze într-o clinică, aceasta a refuzat ajutorul.

Citește și: Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywach, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie:”Nu vreau ajutor, sunt bine!”

În fața reporterilor care au surprins-o în timp ce căuta prin tomberoane, Loni Willison ”mărturisea că se se descurcă foarte bine” și recunoștea că nu a mai vorbit cu fostul ei soț: ”Nu am mai vorbit cu Jeremy, nici cu prietenii. Nu vreau să vorbesc cu nimeni, sunt foarte bine. Nu vreau ajutor.”, spunea ea.

Jeremy Jackson a fost și el dependent de droguri

Actorul american Jeremy Jackson, cunoscut după ce l-a interpretat pe Hobie Buchannon în Baywatch, a avut şi el probleme din cauza dependenţei de droguri şi alcool. Ba chiar a petrecut 270 de zile în puşcărie pentru că a înjunghiat un bărbat. Însă a reuşit să scape de dependenţe şi să se reabiliteze. Are o avere de doar 300.000 de dolari.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri