Arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford
Actualitate

Arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford / Facebook, Getty Images

Un bărbat a fost arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford. Omul susține că are un copil cu supermodelul

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat în Los Angeles după ce a zburat în Statele Unite ale Americii în încercarea disperată de a o contacta pe Cindy Crawford, cu care spune că are un copil.

Mohammed Kler, în vârstă de 51 de ani, a ajuns în custodia polițiștilor după ce aceștia au fost chemați de urgență la locuința supermodelului Cindy Crawford și a soțului ei, Rande Gerber. Se pare că bărbatul ar fi încercat să o contacteze pe Cindy Crawford, iar în repetate rânduri a bătut în ușa locuinței ei. 

Potrivit Daily Mail, Kler a zburat de la Londra la Los Angeles în încercarea de a confrunta pe Cindy Crawford, cu care susține că are un copil.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Helena Christensen, supermodel și la 52 de ani. Daneza și-a păstrat farmecul și formele cu care făcea furori pe podium în anii ’90

Cu toate acestea, el nu a știut că modelul se află în Franța, acolo unde a participat la Săptămâna Modei de la Paris.

”Duminică, pe 27 februarie, polițiștii au arestat un bărbat acuzat de urmărire. Nu se știe din ce parte a Regatului Unit este suspectul.”, a declarat un purtător de cuvând al poliției din Los Angeles.

Deocamdată, însă, nu se cunoaște dacă bărbatul a încercat înainte să o contacteze pe Cindy ori pe alt membru al familiei ei.

Citește și: Arată la 55 de ani ca la 25. Cindy Crawford, spectaculoasă într-un body negru, pe coperta unei reviste celebre

Cindy Crawford, căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?