Arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford
Actualitate

Arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford / Facebook, Getty Images

Un bărbat a fost arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford. Omul susține că are un copil cu supermodelul

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat în Los Angeles după ce a zburat în Statele Unite ale Americii în încercarea disperată de a o contacta pe Cindy Crawford, cu care spune că are un copil.

Mohammed Kler, în vârstă de 51 de ani, a ajuns în custodia polițiștilor după ce aceștia au fost chemați de urgență la locuința supermodelului Cindy Crawford și a soțului ei, Rande Gerber. Se pare că bărbatul ar fi încercat să o contacteze pe Cindy Crawford, iar în repetate rânduri a bătut în ușa locuinței ei. 

Potrivit Daily Mail, Kler a zburat de la Londra la Los Angeles în încercarea de a confrunta pe Cindy Crawford, cu care susține că are un copil.

Citește și: Helena Christensen, supermodel și la 52 de ani. Daneza și-a păstrat farmecul și formele cu care făcea furori pe podium în anii ’90

Cu toate acestea, el nu a știut că modelul se află în Franța, acolo unde a participat la Săptămâna Modei de la Paris.

”Duminică, pe 27 februarie, polițiștii au arestat un bărbat acuzat de urmărire. Nu se știe din ce parte a Regatului Unit este suspectul.”, a declarat un purtător de cuvând al poliției din Los Angeles.

Deocamdată, însă, nu se cunoaște dacă bărbatul a încercat înainte să o contacteze pe Cindy ori pe alt membru al familiei ei.

Citește și: Arată la 55 de ani ca la 25. Cindy Crawford, spectaculoasă într-un body negru, pe coperta unei reviste celebre

Cindy Crawford, căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 22 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 20 ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri