Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber
Divertisment

Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber/ Getty Images

Cindy Crawford, la fel de îndrăgostită de soțul ei. Mesajul emoționant făcut public la aniversarea a 23 de ani de căsnicie

Cindy Crawford, modelul anilor '90, a sărbătorit 23 de ani de căsnicie cu Rande Gerbert, iar modelul a marcat evenimentul printr-un mesaj emoționant făcut public pe rețele sociale. ”Noaptea de acum 23 de ani a fost magică.”, a scris ea în dreptul imaginii inedite.

Cindy Crawford este la fel de îndrăgostită de soțul ei, Rande Gerber, ca în noaptea în care i-a spus ”DA”, în urmă cu 23 de ani.

Citește și: Una mai frumoasă ca alta. Cindy Crawford, imagine rară alături de mama și de surorile ei: ”Atât de frumos să le revăd!”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Supermodelul, în vârstă de 55 de ani și partenerul ei au sărbătorit 23 de ani de mariaj, motiv pentru care Cindy a făcut public un mesaj emoționant.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Noaptea de acum 23 de ani a fost magică. Iar tu ești în continuare alesul. Aniversare fericită. Te iubesc, Rande Gerber!”, a scris supermodelul în dreptul imaginii respective.

Cindy Crawford a făcut publică o fotografie alb negru, în care ea și soțul ei apar dansând în desculți la nunta lor ce a avut loc în 1998.

Citește și: Cindy Crawford, lecție de stil pe străzile din Malibu. Cum arată senzaţia anilor '90 la 55 de ani

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 21 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă de doar 19 ani, care pare să calce pe urmele mamei ei, întrucât de curând a pozat pe coperta Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri