Sunt căsătoriți, iar diferența de vârstă dintre ei de 42 de ani
Actualitate

Sunt căsătoriți, iar diferența de vârstă dintre ei de 42 de ani / Credit foto: Captură video TikTok

Un bărbat de 70 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 28 de ani, pe care a cunoscut-o într-o vacanță: „Mi-a plăcut din prima ce am văzut”

Doi soți susțin că sunt extrem de fericiți împreună, în ciuda faptului că diferența de vârstă dintre ei este de 42 de ani. Utilizatorii de internet sunt de părere, însă, că aceștia sunt „legați” de alte motive.

David Epstein, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Oakland, California, și-a cunoscut soția, pe nume Jackie, în vârstă de 28 de ani, în timpul unei călătorii în Filipine, potrivit Daily Mail. 

Extrem de fericiți împreună, după cum mărturisesc ei, aceștia și-au făcut un cont de TikTok, unde au adunat aproximativ 50.000 de urmăritori și unde postează diferite videoclipuri în care apar în ipostaze tandre.

@dave_jackie2818 5 years ago. #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes ♬ original sound - Dave and Jackie

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Sunt binecuvântată”, a scris Jackie în dreptul unui clip în care apare alături de partenerul ei.

Totuși, unii dintre utilizatorii de internet i-au criticat dur, fiind de părere că tânăra de 28 de ani este interesată doar de banii bărbatului sau, pur și simplu, și-a dorit să obțină viza care să-i permită să stea în Canada.

Totul este despre viză!”, a fost comentariul lăsat de un internaut, în timp ce un altul a scris: „Ar fi trebuit să-ți alegi o doamnă de vârsta ta!”.

Întrebată dacă este afectată de aceste comentarii, Jackie spune că încearcă să nu sufere din cauza lor: „Se spun multe despre mine, dar nu sunt afectată pentru că nu este adevărat. Mă cunosc, știu că nu sunt interesată de banii lui”.

Din fericire pentru Jackie, familia și prietenii ei îi susțin relația, ceea ce o face să simtă și mai confortabil.

@dave_jackie2818 Have a blessed Sunday everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes ♬ original sound - 😡 TKPNCT_FYTER_DEMONYITA😡

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

„Nu voi regreta că m-am căsătorit cu Dave pentru că este un bărbat bun. Mă iubește, mă respectă, este cel mai bun”, a spus ea.

La rândul lui, David, în vârstă de 70 de ani, susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de tânără.

„Ne-am cunoscut când eram în Filipine, am folosit o aplicație de întâlniri. Într-o zi, i-am văzut profilul și practic am sărit din scaun. Am fost atât de impresionat de ceea ce am văzut”, a mai spus bărbatul.

Jackie a primit viza 11 luni mai târziu după ce David a cerut-o în căsătorie. Cei doi au ales să trăiască în Canada.

Etichete: cuplu

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri