Un bărbat s-a despărțit de iubita lui după ce aceasta a primit un masaj la un spa/ Shutterstock
Actualitate

Un bărbat s-a despărțit de iubita lui după ce aceasta a primit un masaj la un spa/ Shutterstock

Un bărbat s-a despărțit de iubita lui după ce aceasta a primit un masaj la un spa: „Nu a fost mulțumit de cine mi l-a făcut”

Ne place sau nu să recunoaștem, puțină gelozie e normală într-un cuplu. Însă atunci când e dusă la extrem poate provoca mari probleme în relație sau o poate chiar ruina. Este și cazul unui femei în vârstă de 22 de ani, care a stârnit o dezbatere în mediul online după ce a susținut că relația ei s-a destrămat din cauza unui masaj primit la un spa. 

Tânăra a povestit totul pe o rețea de socializare, mărturisind că a fost recent la o programare la un spa local, pentru a-și face un masaj. Deși a plecat de acasă simțindu-se mândră că a reușit să-și facă timp pentru a se relaxa puțin, ziua ei s-a terminat într-un mod cu totul neașteptat. Când s-a întors acasă, iubitul ei, în vârstă de 24 de ani, era foarte nervos din cauza faptului că partenera lui a primit un masaj de la un bărbat. 

Citește și: Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

„Am presupus că o fată îmi va face masaj, pentru că nu am văzut numele niciunui bărbat pe site-ul lor. Dar la acel spa este un singur bărbat care face masaje. Este de vârstă mijlocie și m-a făcut să mă simt confortabilă în preajma lui, așa că a acceptat să îmi facă masajul”, a povestit femeia. 

„Prietenul meu m-a rugat să-i fac un masaj atunci când m-am întors și m-a întrebat dacă „am învățat ceva de la ea”, referindu-se la femeia care mi-a făcut mie masaj. Nu am vrut să-l mint și i-am recunoscut că a fost un bărbat și că nu am învățat nicio tehnică de la el. Atunci s-a supărat pe mine spunându-mi că se simte înșelat și că își dorește să se despartă de mine. Nu a fost mulțumit de cine mi l-a făcut. A dramatizat foarte mult și m-a acuzat că m-am dus intenționat la acel spa, când de fapt nici nu am știut că o să fie un bărbat acolo.”, a continuat femeia, potrivit Mirror

Citește și: A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața: „E ceva de neimaginat”

Postarea a stârnit numeroase reacții, utilizatorii considerând că tânărul a avut o reacție deplasată: „Cred că ar trebui să se calmeze și că treacă peste moment. E prea mult”/ „A fost doar un masaj, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva între voi. Omul pare că are probleme cu încredere”/ „Iubitul tău este prea nesigur pentru a fi într-o relație serioasă”. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri