A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața/ Shutterstock
Divertisment

A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața/ Shutterstock

A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața: „E ceva de neimaginat”

Cel mai rău lucru pe care îl poți afla despre partenerul tău este că ar putea fi rudă de sânge cu tine. Ei bine, deși aceste cazuri nu sunt atât de întâlnite, un bărbat a avut ghinionul să afle că soția lui, care este și mama celor doi copii ai săi, este, de fapt, sora lui biologică. 

Totul a început în momentul când soția lui a avut nevoie de un transplant de rinichi. Toate rudele femeii au încercat să o ajute, însă nimeni nu era compatibil cu ea. Atunci, bărbatul a făcut toate testele de care era nevoie pentru a vedea dacă este compatibil pentru donare, dorindu-și să-și salveze soția. 

Citește și: Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: "A fost ca un pumn în stomac"

„Știam că ar fi o șansă destul de mică, dar am decis să mă testez pentru a vedea dacă pot să donez. Am primit un telefon zilele trecute și medicii mi-au spus că mă potrivesc. Am fost fericit, dar doctorul mi-a spus că ar vrea să facem câteva teste suplimentare din cauza unor informații pe care le-a aflat din rezultatele testelor HLA (antigenul leucocitar uman). Nu m-am gândit prea mult la asta și am fost de acord”, a povestit bărbatul pe o rețea de socializare. 

Când au venit rezultatele, bărbatul a aflat că el și soția lui aveau un „procent de potrivire anormal de mare”. „Am fost șocat și confuz”, a adăugat el. „Medicul mi-a explicat că din cauza modului în care informațiile ADN sunt transmise de-a lungul generațiilor de la părinte la copil, aceste potriviri sunt întâlnite deseori la frați. E rar să existe o așa potrivire între soț și soție. Am întrebat ce înseamnă asta și apoi am realizat”, a continuat bărbatul. 

Cei doi soți s-au cunoscut în urmă cu opt ani, când el lucra periodic într-un alt oraș. Ei au făcut schimb de numere de telefon și au continuat să se întâlnească de fiecare dată când el ajungea în orașul ei. Când i s-a oferit ocazia să-și transfere locul de muncă, el s-a mutat definitiv în acel oraș și au rămas împreună. Bărbatul a fost adoptat la două minute de la naștere și nu știa nimic de familia lui biologică. 

Citește și: A avut parte de șocul vieții când a aflat că soțul o înșela chiar cu mama ei. Cine i-a dezvăluit amantlâcul și ce a urmat după

„Suntem rude. Nu glumesc. Nu știu ce să fac în continuare, dar știu că e total greșit. Ea este soția mea și mama copiilor noștri. E ceva de neimaginat”, a mai spus bărbatul. 

După ce și-a împărtășit povestea pe rețeaua de socializare, utilizatorii au încercat să-l ajute cu sfaturi în secțiunea de comentarii: „În acest moment sunteți deja căsătoriți și aveți copii. Nu puteți schimba asta, așa că nu văd cum ar avea rost să uitați tot ce s-a întâmplat între voi.”/ „Aveți deja copii și presupun că sunt sănătoși, dacă nu ai menționat nicio anomalie. Deci dacă sunteți fericiți, asta e tot ce contează.”/ „Donează-i rinichiul soției tale și continuați să fiți părinți grozavi pentru copiii voștri”/ „Totul a fost minunat în tot acest timp, nu are rost să schimbați nimic”. 

Etichete: relatie , sotie , descoperire , sora , teste adn

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri