un bărbat susține că este fiul secret al prințului Charles
Actualitate

El este bărbatul care susține că este fiul secret al prințului Charles / Facebook, Getty Images

Un bărbat susține că este fiul secret al prințului Charles și al Camillei. Reacția internauților, inedită: ”Are ochii Reginei!”

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care trăiește în Australia, continuă să stârnească controverse pe rețelele sociale, întrucât susține că este fiul secret al prințului Charles și al Camillei, iar acum a venit cu dovezi. Mai mult de atât, el spune că oamenii îl opresc pe stradă și îi spun că seamănă cu familia regală britanică.

Simon Dorante-Day, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Australia, susține că este fiul secret al prințului Charles și al Camillei Parker-Bowles, iar acum a făcut publice un videoclip în care compară imagini de-ale lui cu ale acestora.

Bărbatul, care trăiește în Queensland, a fost născut în Portsmouth, Anglia, în aprilie 1966, iar apoi a fost adoptat de o familie care avea legături cu Regina.

Simon Dorante-Day
Simon Dorante-Day, bărbatul care susține că este fiul secret al lui Charles / Facebook

Prințul Harry trebuie să înceteze atacurile la adresa familiei sale. Ce se va întâmpla când ducele de Sussex va reveni în Anglia

Acesta susține că bunica sa adoptivă, care lucrase la Palat, i-a spus că părinții lui sunt Prințul Charles și ducesa de Cornwall. Charles și Camilla ar fi fost adolescenți la acea vreme, cu zeci de ani înainte de a fi oficial un cuplu.

De curând, mai mulți internauți au încărcat imagini cu acesta și l-au comparat cu prințul Charles, dar și cu soția lui, Camilla.

”Ai ochii Reginei.”, ”Ești copia Camillei!”, au scris internauții, potrivit Daily Star.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

De asemenea, în cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că este oprit pe stradă de străini, care îi spun că seamănă cu membrii familiei regale britanice.

”Oamenii mă opresc pe stradă, îmi spun că semăn cu familia regală, fără să-mi știe povestea.”, a mai explicat el.

Familia regală britanică, în schimb, nu a comentat niciodată aceste informații apărute în presă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri