printul Harry
Divertisment

Prințul Harry își va lansa un volum de memorii/ Profimedia Images

Prințul Harry trebuie să înceteze atacurile la adresa familiei sale. Ce se va întâmpla când ducele de Sussex va reveni în Anglia

Atacurile lansate de prințul Harry la adresa familiei regale trebuie să înceteze, iar rudele sale vor avea ocazia să-i spună acest lucru în curând, când ducele de Sussex va lua parte la dezvelirea statuii prințesei Diana, ce va fi amplasată în grădina Palatului Kensington.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Potrivit Daily Star, ducele de Sussex ar urma să aibă o discuție serioasă în luna iulie a acestui an, când acesta va reveni în Marea Britanie pentru a lua parte la dezvelirea statuii mamei sale, ce va fi instalată în grădina Palatului Kensington pentru a marca 60 de ani de la nașterea ei.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Rupert Bell, corespondent regal alkRadiio, a vorbit cu James Max în cadrul emisiunii de luni despre cum ar putea rezolva familia regală problemele apărute din cauza dezvăluirilor făcute de Harry.

Citește și: Cum a reacționat prințul Harry când Meghan Markle i-a dezvăluit că are gânduri sinucigașe: ”Mi-e oarecum rușine de cum am tratat-o!”

Acesta a susținut că nu crede că bunica lui Harry, regina Elisabeta a II-a, îi va cere să renunțe la titlul regal, însă crede că ei vor avea șansa să discute și să pună capăt tensiunilor în luna iulie.

”Nu cred că Regina îi va cere vreodată acest lucru. Însă atunci când va veni în iulie, vor avea șansa să se așeze la masă și să-i spună să înceteze atacurile.”, a dezvăluit acesta.

Care au fost ultimele dezvăluiri făcute de prințul Harry

În urmă cu câteva săptămâni, ducele de Sussex a făcut noi dezvăluiri de senzaţie într-un interviu acordat podcastului lui Dax Shepard, “Armchair Expert”. Acesta a mărturisit că tatăl lui, Prinţul Charles, i-a transmis un ciclu genetic încărcat de suferinţă şi durere, singura lui scăpare de această moştenire fiind să se mute alături de Meghan Markle şi de fiul lor, Archie, în Los Angeles.

Prințul William, îngrijorat de comportamentul fratelui său. El se teme că dezvăluirile lui Harry i-ar putea ruina relația cu rudele

“M-a tratat aşa cum a fost tratat şi el”, a declarat prinţul de 36 de ani, cu referire la copilăria lipsită de afecţiune a Prinţului Charles. Mai mult, acesta a mărturisit că s-a gândit să părăsească viaţa regală încă de când avea 20 de ani, din cauza a ceea ce a păţit mama lui, Prinţesa Diana, decedată în anul 1997.

În acelaşi interviu, Harry a ţinut să specifice că nu regretă deloc că s-a mutat cu familia lui peste Ocean, căci doar aşa a putut să scape de acea presiune a vieţii în sânul familiei regale. În America, cu alte cuvinte, Harry a cunoscut libertatea.

Etichete: familia regala , harry , atacuri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri