Un caz la 200 de milioane de nașteri. Doi tineri au devenit părinți de tripleți identici „Am fost în culmea fericirii”
Actualitate

Un caz la 200 de milioane de nașteri. Doi tineri au devenit părinți de tripleți identici „Am fost în culmea fericirii” / Facebook

Un caz la 200 de milioane de nașteri. Doi tineri au devenit părinți de tripleți identici: „Am fost în culmea fericirii”

Doi tineri, în vârstă de 26 și de 27 de ani, sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți de tripleți identici, ceea ce se întâmplă o dată la 200 de milioane de cazuri.

James și Jenni Casper trăiesc în Yorkshire, Marea Britanie și sunt mai fericiți ca niciodată după ce au devenit părinții a trei fetițe, care s-au născut la sfârșitul lunii martie.

Citește și: Povestea surorilor gemene care sunt căsătorite cu gemeni identici. Cu ce probleme s-au confruntat în fiecare an, de Crăciun

Harper-Gwen, Marvella și Evalynn s-au născut pe 31 martie, cu nouă săptămâni înainte de termen și au cântărit puțin peste un kilogram fiecare. După șase săptămâni petrecute sub îngrijirea atentă a medicilor, acestea au fost externate din spital, motiv pentru care părinții lor, James Casper, în vârstă de 26 de ani și Jenni Casper, 27 de ani, sunt în culmea fericirii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, acestea mai au acasă două surori - Danica, de zece ani și Gabriella, de patru ani.

”Suntem acasă, încercăm să ne obișnuim, să ne acomodăm. Pare ireal”, a declarat tatăl fetelor, James.

„Suntem în culmea fericirii, ele și-au cunoscut deja surorile mai mari, care au fost la fel de entuziasmate să le vadă ca și noi. E minunat să le avem acasă, ne simțim în siguranță să le avem aici”, a mai spus el, potrivit Mirror.

Citește și: O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

Inițial, aceștia au crezut că vor deveni părinți de gemeni, însă în săptămâna 12 de sarcină, după un control de rutină, medicii i-au anunțat că vor avea încă un copil.

Cei doi au aflat, însă, că vor avea tripleți identici la monitorizarea din săptămâna 20 de sarcină.

”Jenni m-a sunat și mi-a spus. La început nu am crezut-o, credeam că glumește. Mi-a trimis ecografii și se vedeau capetele lor. Am rămas fără cuvinte și pur și simplu nu știam ce va urma. Am plâns de fericire, mă gândeam cum ne vom descurca”, a mai spus James.

Cei trei copii au fost concepuți natural și au împărțit aceeași placentă, ceea ce este un caz extrem de rar, potrivit statisticilor. Concret, un astfel de caz se înregistrează la 200 de milioane de nașteri.

Etichete: parinti , tripleți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri