Playboy's 2013 Playmate Of The Year Luncheon Honoring Raquel Pomplun
Actualitate

Crystal și Hugh Hefner / Getty Images

Văduva lui Hugh Hefner, noi dezvăluiri despre căsnicia cu milionarul: „El dicta totul, alegea chiar și ce culoare să port pe unghii!”

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, a oferit noi detalii despre mariajul pe care l-a avut cu fondatorul Playboy, dezvăluind că acesta și-a dorit să aibă o viață intimă activă îndelungată, motiv pentru care apela la medicamente fără să-i pese de efectele adverse.

Crystal, acum în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu fondatorul Playboy din 2012 până la moartea lui, în 2017. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere dată la reședința acestuia. Avea doar 21 de ani, iar acesta 81.

În cadrul unui interviu pentru Daily Mail, aceasta a oferit detalii despre mariajul cu Hugh Hefner, povestind că acesta îi impunea reguli stricte și, în plus, lua medicamente pentru a se asigura că va putea să aibă o viață intimă activă, fără să se gândească la consecințe.

Crystal și Hugh Hefner
Crystal și Hugh Hefner / Getty Images

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

„E rușinos, dar nu știu dacă cei mai mulți dintre oamenii care erau în dormitorul nostru la acel moment chiar își doreau să fie acolo. Eram ceva de genul „OK, acum e rândul tău!”. Nimeni nu-și dorea să fie acolo, dar cred că, în mintea lui Hef, el credea că are 40 de ani. Iar nopțile acelea îi întăreau această idee. Cred că se gândea că încă mai poate!”, a mărturisit aceasta, continuând: „Întotdeauna spunea că preferă să fie surd și să poată să aibă relații intime!”.

Aceasta a continuat, de asemenea, șirul mărturisirilor, explicând că îi impunea reguli stricte: „Când era acasă se asigura că nu lipsesc, trebuia să fiu mereu acolo la ora 18:000, să luăm cina împreună, întotdeauna supă de pui cu smântână și crutoane. Ulterior ne uitam la filmele lui preferate, iar seara, după lăsarea întunericului, aveau loc petrecerile grandioase”.

„El alegea ce nuanță să port pe unghii, întotdeauna roz pal, niciodată mat. Mă atenționa de fiecare dată când aveam rădăcinile crescute”, a mai dezvăluit ea.

Crystal și-a schimbat viața complet

Cu multă terapie a putut descâlci ițele vieții alături de bărbat. În ultimul an și jumătate și-a scris cartea de memorii, "Only Say Good Things", în care a povestit lucruri neștiute până acum. Și-a aruncat toate ținutele de pe vremurile acelea, mai puțin una, și și-a scos implanturile mamare. 

Crystal Hefner
Crystal Hefner / Foto: Profimedia

Astăzi, Crystal este o cu totul altă persoană și la interior, dar și la exterior. Și-a scos implanturile mamare și a adoptat un stil vestimentar cu totul diferit. "Realizez că acum pot fi cine sunt eu cu adevărat. Și nu am nimic în comun cu stilul de viață pe care-l trăiam. Nici măcar nu mai port tocuri, iar ținutele pe care le aveam atunci ... Am aruncat totul, nici nu pot să mă uit la lucrurile acelea", a încheiat Crystal Hefner.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri