18th Annual Webby Awards - Arrivals
Actualitate

Photo by Brad Barket/Getty Images

Val de comentarii după ce Shannen Doherty a dezvăluit că a fost operată după ce cancerul i s-a răspândit la creier:„Ești o luptătoare”

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills”, a trecut prin multe momente dificile în ultimele șase luni. S-a despărțit de soțul ei, a descoperit că i s-a răspândit cancerul la creier și a fost operată de urgență.

La scurt timp după ce a făcut publice imagini de pe patul de spital, surprinse chiar înainte de a intra în operație, actrița a fost copleșită de numeroase comentarii din partea fanilor.

Citește și: Shannen Doherty, imagini de pe patul de spital după ce a dezvăluit că i s-a extins cancerul la creier. Actrița a fost operată

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Beverly Hills” are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, iar mulți dintre fani i-au transmis mesaje de încurajare după ce a dezvăluit că a fost copleșită de frică.

„Draga mea, îți înțeleg teama. Cancerul s-a răspândit și în cazul meu după operație și radioterapie care au necesitat și chimioterapie. Nouă luni mai târziu, a ajuns la creier. Am crezut că e sentința la moarte. Au fost descoperite patru tumori. Nu au fost îndepărtate imediat, ci în reprize. Acum sărbătoresc cinci ani în remisie”, a fost un mesaj din partea unui fan.

„Îți mulțumesc pentru transparență. Am aceeași vârstă ca și tine și am fost diagnosticată cu cancer pulmonar, fără să fi fumat. Ajută să vezi că nu ești singură”, „Trăiesc cu cancer de sân în metastaze și nu e ușor. Îți mulțumesc că împărtășești cu noi. Sper să fii bine”, „Mă bucur că ai decis să vorbești despre asta. Toți spun că bolnavii de cancer sunt niște luptători. Ești o inspirație”, „Dumnezeu să te binecuvinteze, Shannen. Te privește!”, „Ești o luptătoare!”, au fost și alte mesaje lăsate de prieteni virtuali. 

În vârstă de 52 de ani, actrița din „Beverly Hills”, care a mărturisit de curând că i s-a răspândit cancerul la creier, a făcut public un videoclip în care apare vorbind cu un specialist înainte de a intra într-o operație în cadrul căreia i-a fost îndepărtată tumora de la creier.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

„16 ianuarie 2023. Operația. Am avut o tumoră în cap, iar ei au vrut să o îndepărteze și să-i facă o biopsie. Am încercat să fiu curajoasă, dar clar am fost îngrozită”, a scris ea în dreptul videoclipului.

În imaginile respective, actrița apare pe un pat de spital, purtând un halat și o cască pe cap, însă pare să fie într-o formă bună înainte de anestezie.

Shannen Doherty, înainte de a intra în operație

„Așa poate arata cancerul”, a mai scris ea în dreptul clipului postat pe Instagram, acolo unde este urmărită de două milioane de persoane.

Frica m-a copleșit. Am fost speriată de posibilele scenarii, îngrijorată că aș putea să o las singură pe mama și ce impact ar avea asta pentru ea. Îngrijorată că nu voi mai ieși din operație așa cum mă știu”.

Citește și: Shannen Doherty, apariție rară pe străzile din Malibu. Cum arată actrița diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko s-au despărțit în luna ianuarie

Potrivit documentelor depuse la tribunal şi consultate în premieră de site-ul TMZ, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie.

Surse separate, dar apropiate de Shannen și Kurt, au explicat pentru TMZ că actrița „nu este bine” în ceea ce privește sănătatea ei și au adăugat că divorțul este departe de a fi unul amiabil, mai degrabă amar și „foarte aspru”, scrie Daily Mail.

Celebrity Social Media Photos!

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a cerut pensie alimentară şi a solicitat instanţei să nu îi acorde acest ajutor soţului ei. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii.

Fostul cuplu a spus inițial „Da” în 2011. Aceasta a fost cea de-a treia căsnicie a vedetei, după cele cu Ashley Hamilton și Rick Salomon.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri